Χριστούγεννα 2023: 7+1 πάρκα για οικογενειακές βόλτες στην στολισμένη Αθήνα
Τηλεόραση

Χριστούγεννα 2023: 7+1 πάρκα για οικογενειακές βόλτες στην στολισμένη Αθήνα

Χριστούγεννα 2023: 7+1 πάρκα για οικογενειακές βόλτες στην στολισμένη Αθήνα

Στολισμοί, χρώματα, παιχνίδια, φαγητό, αγορές σε καλούν να τα απολαύσεις!

Τα φετινά Χριστούγεννα 2023 ήρθε η στιγμή να ζήσεις την απόλυτη μαγεία στην Αθήνα είτε με φίλους είτε με οικογένεια πηγαίνοντας απλά μια βόλτα.

Από αγορές, για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας -και όχι μόνο- μέχρι παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, παγοδρόμια (που είναι το απόλυτο must των Χριστουγέννων, αλλά και του χειμώνα γενικότερα), stands με φαγητό (γιατί γιορτές και φαγητό πάνε μαζί), αλλά και μία σειρά δραστηριοτήτων, χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων και εκδηλώσεων, η Αθήνα για ακόμη μία φορά, ντύνεται στα γιορτινά της και ετοιμάζεται να μας μεταδώσει λίγη -ή και πολλή- από τη μαγεία των ημερών.

Στολισμοί, χρώματα, παιχνίδια, φαγητό, αγορές και πολλές πολλές δραστηριότητες, μας περιμένουν σε 8 must visit Χριστουγεννιάτικα πάρκα, που φέτος στις γιορτές μας καλούν να τα ανακαλύψουμε!

Christmas Factory

Το αγαπημένο χωριό του Αγίου Βασίλη και των ξωτικών του, το Christmas Factory, κλείνει 10 χρόνια και επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει απλόχερα την χριστουγεννιάτικη μαγεία του. Λιχουδιές, λούνα παρκ, παραστάσεις και 4 παιχνίδια-εργαστήρια, που θα ξετρελάνουν τους μικρούς της παρέας, μας περιμένουν σε άκρως χριστουγεννιάτικο mood. Πιο αναλυτικά, μεταξύ των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων θα βρείτε Fun Park (με χιονοτσουλήθρα, τρενάκι, καρουζέλ, συγκρουόμενα, ρόδα κλπ.), την παράσταση “Τα Ανάποδα Χριστούγεννα”, 4 ξεχωριστά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους και, φυσικά, ασ μην ξεχνάμε το Party Γενεθλίων του Αγίου Βασίλη, που θα λάβει χώρα στο Christmas Factory και η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου και ώρα 4μ.μ.

Που: Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Πότε: Από Σάββατο 26 Νοεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Ώρες Λειτουργίας: Από 22/12 έως 6/1 Δευτέρα – Πέμπτη + Κυριακή: 10.00 – 22.00, Παρασκευή + Σάββατο: 10:00 – 23:00

Τιμή: Από 22/12 έως 6/1 – Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο. Άνεργοι: 7€. ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: Δωρεάν. Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 7 €. Παιδιά έως 3 ετών: Δωρεάν

Ellinikon Experience Park

Ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου, το Experience Park στο Ελληνικό, έχει φωταγωγηθεί και έχει ανοίξει την αυλαία των φετινών εορταστικών του εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων, στο Πάρκο θα βρείτε Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με εργαστήρια, εκδηλώσεις και -φυσικά- πολύ φαγητό, φωταγωγήσεις και εορταστικούς φωτισμούς και, στο κλίμα των ημερών, χριστουγεννιάτικο carousel (με εισιτήριο 3 ευρώ). Πιο συγκεκριμένα, στην Πλατεία Α οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, στα ξύλινα σπιτάκια των βοηθών του Αγίου Βασίλη, ενώ, παράλληλα, θα υπάρχουν stands με φαγητό. Στην Πλατεία Β είναι στημένο ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, για τις απόλυτες γιορτινές βόλτες, ενώ στον κήπο δίπλα στο σιντριβάνι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μία εμπειρία φωταγώγησης, βγαλμένη από τους πίνακες του Van Gogh.

Που: Ellinikon Experience Park, Ελληνικό

Πότε: Από 3 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 22:00, 22/12/23 – 7/01/24: 09:00 – 23:00, 24/12/23 & 31/12/23 09:00 – 22:00

Προπώληση εισιτηρίων για το carousel μόνο μέσω eventora από 1/12.

Τιμή: 3€/άτομο / Η συμμετοχή στις υπόλοιπες δράσεις είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προκράτηση θέσης.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το monopoli.gr