Χρύσα Παπά: «Έχω νιώσει φόβο στη δουλειά και δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό»
Τηλεόραση

Χρύσα Παπά: «Έχω νιώσει φόβο στη δουλειά και δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό»

Χρύσα Παπά: «Έχω νιώσει φόβο στη δουλειά και δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη η Χρύσα Παπά και μίλησε για το θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

«Είναι ένα με τη φύση μας οι γυναίκες να δίνουν αγώνες. Και μέσα στη δουλειά μου και σαν ηθοποιός και σε άλλες δουλειές αντιμετωπίζεται αλλιώς η γυναίκα. Ότι είναι υπό! Έχω νιώσει φόβο στη δουλειά και δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι σεξουαλικό. Φόβο από τον τόνο της φωνής, από το βλέμμα. Σε σχέσεις μου στο παρελθόν έχω ανεχτεί πολλά. Ήταν στο αίσθημα της ανεκτικότητας μέχρι να πω “τα λέγαμε”. Μία από τις σοβαρές σχέσεις που δεν κατέληξαν σε γάμο, είμαι τυχερή ως προς αυτό αλλά δεν είναι κάτι που έχω κλείσει σε αυτό. Μου αρέσει πολύ η έννοια της συντροφικότητας, αγαπώ τα παιδιά. Αγαπώ και την υιοθεσία πολύ! Μακάρι να ήταν τα πράγματα πιο εύκολα στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό ακόμη κι αν κάποιος είναι μόνος του.

Οι τηλεοπτικοί μου ρόλοι με ακολουθούν και νιώθω πολύ υπερήφανη σε αυτό. Είναι κόσμος που δεν πηγαίνει σε θέατρο. Για μένα το θέατρο είναι ύψιστη Τέχνη και είναι μεγάλο μαξιλάρι και αποκούμπι για την ψυχούλα μας.

Είσαι στο σπίτι του άλλου μέσω της τηλεόρασης και για αυτό έχουμε τόσο μεγάλη ευθύνη. Εγώ τη λέξη ευθύνη την έμαθα από τον Γιάννη Μπέζο! Τον έχω ακούσει να λέει την λέξη “ευθύνη”. Έχουμε ευθύνη στο αν θα μιλάμε καλά ελληνικά, στο τι θα λέμε, στο αν θα σε σεβαστώ. Γιατί να μεταφέρουμε τόση αγριότητα; Αρκετή δεν υπάρχει γύρω μας;».

Διαβάστε επίσης

Χρύσα Παπά: «Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό! Στις ερωτικές σκηνές βρίσκουμε πατέντες ώστε να μην….»