Υρώ Λούπη: «Η Ρούλα είναι φοβερά κουτσομπόλα. Όποιο σπίτι έχει ανοιχτή πόρτα, θα μπει»
Τηλεόραση

Υρώ Λούπη: «Η Ρούλα είναι φοβερά κουτσομπόλα. Όποιο σπίτι έχει ανοιχτή πόρτα, θα μπει»

Υρώ Λούπη: «Η Ρούλα είναι φοβερά κουτσομπόλα. Όποιο σπίτι έχει ανοιχτή πόρτα, θα μπει»

Η ηθοποιός μιλά στις Μουσούδες για την σκυλίτσα της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Μουσούδες, και τη Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε η Υρώ Λούπη μαζί με την σκυλίτσα της, Ρούλα.

Η ηθοποιός μιλά για την πρώτη στιγμή που την πήρε στο σπίτι, το δέσιμο που έχουν αλλά και την αυτονομία που ζητά η Ρούλα στην καθημερινότητά της.

«Τη λένε Ασπρούλα. Το εμπνεύστηκε ο Σωτήρης βλέποντας το τρίχωμά της που ήταν άσπρο. Μου άρεσε και το Χρυσούλα αλλά καταλήξαμε στο Ρούλα.

Την έχω δύο χρόνια, την έφερε μια φίλη! Υπολογίζουμε ότι είναι 3 παρά (χρονών). Εμείς την είχαμε 8 μηνών περίπου που μας είπε ο κτηνίατρος. Ο Σωτήρης είχε ένα σπίτι με κήπο και είπαμε να το φιλοξενήσουμε και την ερωτευτήκαμε. Τον φερμάρισε πολύ τον Σωτήρη, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τον είχε κολλημένο στον τοίχο. Είναι σκυλί καραντίνας και της αφοσιώθηκε πολύ. Εγώ ήμουν σε γυρίσματα τότε οπότε ήταν συνέχεια μαζί.

Η Ρούλα είναι ψώνιο. Άμα της πεις έλα να βγάλουμε φωτογραφία, στήνεται θεϊκά.

Είναι ένα ζώο που του αρέσει να είναι αρχηγός, διεκδικεί αρχηγίες με όποιο σκυλί βρει. Ήθελα να είχα ταπεινό χαμομηλάκι αλλά δεν μου έτυχε τέτοιο. Είναι επιθετική σε άλλα σκυλιά και γάτες. Είναι φιλική στους ανθρώπους, τους αγαπάει όλους. Είναι φοβερά κουτσομπόλα. Όποιο σπίτι έχει ανοιχτή πόρτα, θα μπει.

Στο σπίτι έχουμε και γάτα. Είναι περίεργη, δεν θέλει τη Ρούλα. Αλλά δεν της επιτίθεται όμως η Ρούλα. Προσπαθώ να τις έχω σε ένα δωμάτιο σιγά σιγά. Η Ρούλα κάθεται πιο ήρεμη, την παρατηρεί. Αφήνω και τον χρόνο να κυλάει. Και η Ρούλα μεγαλώνοντας θα πέσει το υψηλό ταπεραμέντο και προσπαθούμε με ένα βήμα τη φορά να έρχονται πιο κοντά. Να έχουν μια συντροφιά αργότερα».

«Το πιο συγκινητικό είναι ότι υπάρχει στη ζωή μας. Έχει μεγάλη τρυφερότητα, μεγάλη αγάπη. Δεν εκφράζει την αγάπη της εύκολα. Είναι ένα σκυλί που της αρέσει να είναι μόνη, δίνει αγάπη και συντροφικότητα. Πολλές φορές πάω στο εξοχικό στο βουνό και κάνουμε παρεούλα. Κάποιες φορές προσπαθώ να επικοινωνήσουμε χωρίς να μιλάμε. Όσο με αφήνει, δεν είμαι το κέντρο της ζωής της. Είναι αυτάρκης, θα την βρει την άκρη. Είναι από τα ζώα που θα επιβιώσουν ό,τι και αν συμβεί. Έχει αρχηγικές τάσεις και να χρησιμοποιεί όλα της τα ταλέντα. Είναι και χειριστική.

Καμία ζημιά δεν έκανα όταν την πρωτοπήρα. Δεν έχει πειράξει ούτε τρίχα. Και στο τραπέζι να αφήσω ανοιχτή την τροφή, δεν το ακουμπάει. Φιλάκια δίνει όταν θέλει κάτι εκτός αν την παρακαλέσω πολύ. Ζητιάνα κανονικά!».

Διαβάστε επίσης

Υρώ Λούπη: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά συντάσσομαι με τα θύματα»