Ζερόμ Καλούτα: «Μου λείπει πολύ ο Πάνος Νάτσης, ήταν ο μικρός μου αδελφός»
Τηλεόραση

Ζερόμ Καλούτα: «Μου λείπει πολύ ο Πάνος Νάτσης, ήταν ο μικρός μου αδελφός»

Ζερόμ Καλούτα: «Μου λείπει πολύ ο Πάνος Νάτσης, ήταν ο μικρός μου αδελφός»

Όσα είπε στον Θανάση Πάτρα

Ο Ζερόμ Καλούτα ξενάγησε τον Θανάση Πάτρα στη γειτονιά του στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον Πάνο Νάτση και την τραπ μουσική.

«Ζω στην πιο ασφαλή περιοχή. Ακόμα και σε περιόδους με black out ρεύματος, εδώ έχουμε φως. Γαλατικό χωριό! Όταν ήμουν μικρός, μέναμε σε ένα υπόγειο και στα γενέθλιά μου κάναμε τα καλύτερα πάρτι. Στα πάρτι μας ενημερώναμε τους γείτονες ότι θα ‘ενοχλήσουμε’ και τους καλούσαμε για κέρασμα. Όταν είχε γενέθλια η μητέρα μου, έπαιρνα τούρτα αλλά δε μου έφταναν τα χρήματα για λουλούδια. Ήρθε στην Ελλάδα, πάλεψε για να κερδίσω εγώ, μεγάλωσα με τη μαμά μου. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου».

«Σαν παιδί είχα “ιδιωτική αυλή”. Η μαμά μου ήθελε να γίνω γιατρός. Η μουσική ήταν αυτό που μας ένωνε. Όταν είχε έρθει πρώτη φορά η μαμά μου να με δει σε παράσταση, μου είπε ότι είμαι πολύ κοντός, αλλά με καμαρώνει όταν έρχεται να με δει και κάνει παρατηρήσεις».
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν…»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν βοηθός βοηθού ψυκτικού. Υπάρχει μια τριπλή ισοπαλία στις συνεργασίες μου με τον Κραουνάκη, τον Κακλέα και τον Θεοφάνους. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας φανταστικός και γενναιόδωρος καλλιτέχνης».

Όπως αποκάλυψε, είχε αδελφική σχέση με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση.

«Μου λείπει πολύ ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο μικρός μου αδελφός. Όταν “φεύγει” κάποιος, πάντα νιώθεις ότι έχεις πολλά ακόμα να του πεις».

Όσο για τις μουσικές του προτιμήσεις, «είμαι της σχολής του χιπ – χοπ. Η τραπ απευθύνεται στους πιτσιρικάδες και είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας».