Ζήνα Κουτσελίνη για Νταλάρα: «Μην τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά. Πρέπει να προστατέψω τα νέα παιδιά που…»
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη για Νταλάρα: «Μην τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά. Πρέπει να προστατέψω τα νέα παιδιά που…»

Ζήνα Κουτσελίνη για Νταλάρα: «Μην τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά. Πρέπει να προστατέψω τα νέα παιδιά που…»

Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής της

Τη δική της τοποθέτηση θέλησε να κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, με αφορμή τον ντόρο που έχει γίνει με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Και παραπονεμένα λόγια ξέρουμε. Η ζωή έχει από όλα! Και επειδή πολλή κουβέντα γίνεται και όταν ξεκινάς αυτή την κουβέντα πρέπει να τη φτάσεις στο τέλος, έχει μεγάλο δρόμο. Αρκεί κανείς να θέλει να την ακούσει. Κι αυτός που τα λέει και αυτός που τα πρέπει. Εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος κριτική και δύσκολα να κάνουν και σε εκείνον κριτική.

Να θυμίσω ότι πολλές από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τις πρωινές, έχουν κάνει πολλά αφιερώματα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ήμουν νεαρή ρεπόρτερ όταν πήγα και συνάντησα τον γιο τον και την αδελφή του και τους πάντες. Δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά δεν είναι όλα ένας κουβάς. Μέσα από αυτή την εκπομπή θέλω να το φωνάξω. Μετά από 30 και πλέον χρόνια σε αυτή την δουλειά, ξέρω καρέ καρέ το κομμάτι της τηλεόρασης. Και πριν και μετά και τώρα.

Θέλω να το πω γιατί το νιώθω. Νιώθω ότι πρέπει να προστατέψω όλα τα νέα παιδιά που βγαίνουν στον δρόμο και με την καθοδήγηση τη δική μας. Των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω στο κοντρόλ, στην αρχισυνταξία, στη διεύθυνση. Και είναι γεμάτα όνειρα! Καμιά φορά αυτά τα όνειρα για να κάνεις το χατίρι κάποιων, χάνεις τα δικά σου. Αλλά όνειρα είναι και νομίζω με αυτόν τον τρόπο δεν θέλω να τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά.

Κάνω σχόλια για την τηλεόραση, του Πρωινού Καφέ, της εξέλιξης του Πρωινού Καφέ, για την τηλεόραση των δημοσιογράφων. Επ’ ουδενί στον Γιώργο Νταλάρα. Αλλά όταν τα βάζει κανείς στον ίδιο κουβά και βγαίνει προς τα έξω και λέει “Ξέρετε από Τσιτσάνη;”. Είναι σαν να λες ότι δεν ξέρει τον Τσιτσάνη, αλλά δεν έχει κληθεί από τους πάνω να μιλήσουν για αυτό.

Θέλω να πω το εξής! Όταν την κάνεις αυτή την κουβέντα να την ακούει ο νοικοκύρης και ολόκληρο το σύμπαν».

Διαβάστε επίσης

Παύλος Πολάκης: Η αήθης αντιμετώπισή του προς τους δημοσιογράφους – «Πρέπει να επέμβει η ΕΣΗΕΑ»