Ζήνα Κουτσελίνη: Μοίρασε ευχές στην κόρη της, αλλά και στη χήρα Καραϊβάζ
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη: Μοίρασε ευχές στην κόρη της, αλλά και στη χήρα Καραϊβάζ

Ζήνα Κουτσελίνη: Μοίρασε ευχές στην κόρη της, αλλά και στη χήρα Καραϊβάζ

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της, τόσο στην κόρη της, όσο και στη πεθερά της, αλλά και στη Στάθα Καραϊβάζ

Του Αγίου Ευσταθίου είναι σήμερα (20/9) και στο σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη έχουν γιορτή!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε μία ιδιαίτερη έναρξη, με πολλές ευχές τόσο για την κόρη της, Έμμα, όσο και για την πεθερά της.

«Κάτι ευχές έχω να κάνω, στο κορίτσι μου, την Ευσταθία Μαρία μου που σήμερα γιορτάζει. Το κοριτσάκι μου αυτό που όσο πάει και μεγαλώνει, χρόνια του πολλά. Χρόνια πολλά και στην πεθερά μου, γιατί είναι το όνομα της πεθεράς . Η μάνα μου όταν έφευγε μου λέει “σου δίνω την ευχή μου το παιδί να πάρει το όνομα της πεθεράς”», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ακόμα ένα πρόσωπο.

«Υπάρχει κι άλλο ένα πρόσωπο που στην καρδιά μας είναι πάντα και αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο, θυμόμαστε τον Γιώργο Καραϊβάζ . Ο Γιώργος μας δεν έπαιρνε ποτέ χρόνο από την εκπομπή, παρά μόνο για να ευχηθεί στη γυναίκα του τη Στάθα. Στάθα μου αγαπημένη, εμείς σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά.  Δεν θα σου τα πούμε ποτέ όπως ο άγγελός σου, αλλά πραγματικά νιώθουμε την ανάγκη να σου ευχηθούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία κέρασε όλο το πλατό με τα γλυκά της.

Διαβάστε ακόμα

Πέτρος Κουσουλός: «Είχαν γίνει συζητήσεις για βραδινή εκπομπή στο Star, αλλά δεν προχώρησε»