Ζήνα Κουτσελίνη: «Στην αρχή της σεζόν όλα επιτρέπονται, όπως αυτό που…»
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στην αρχή της σεζόν όλα επιτρέπονται, όπως αυτό που…»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στην αρχή της σεζόν όλα επιτρέπονται, όπως αυτό που…»

«Να σκεφτόμαστε πόσο αχάριστοι ήμασταν κι εμείς σε κάποιες σχέσεις μας» σχολίασε για την κόντρα Ουγγαρέζου - Λιάγκα

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στις κάμερες και φυσικά ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και ειδικά την κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου.

«Ένα κομμάτι της κοινωνίας μας είναι όπως η τηλεόραση σήμερα, έχει τις ίντριγκες και τα πάθη.

Όταν το πουλάς κάτι το κάνεις να φαίνεται πιο πουληστερό. Στην αρχή της σεζόν όλα επιτρέπονται. Δεν είναι κάτι τόσο μεμπτό για να βάλεις τον Γιώργο Λιάγκα στα μανταλάκια, μέσα στο βίντεο διορθώθηκε» είπε για την περιβόητη γιαγιά Κασσελάκη που έπαιξε η εκπομπή Λιάγκα.

Είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή, δεν ξέρω αν θα τα προλαβαίνει όλα με το μωρό. Γενικώς την πιστεύω και την εμπιστεύομαι, μπορεί να μας έχουν χωρίσει άλλα πράγματα που στη διαδρομή δίνεις άφεση αμαρτιών, εγώ τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είναι ρεαλιστικό ότι αν την χτίσεις σαν προσωπικότητα πάει το άλογο» είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με τη Φαίη δεν το έχω κρύψει ποτέ, είμαστε φίλες και θα είμαστε. Ακόμα και στα δύσκολά της όταν την έκρινα επαγγελματικά το ξέρει ότι το έκανα με επαγγελματική συνείδηση. Ήταν η σωστότερη επιλογή γιατί έκανε αυτό που επιθυμούσε. Όλο αυτό σιγά σιγά γυρνά παράσημο. Παρουσιάστριες του βεληνεκούς της Φαίης δεν κοιτάζουν το τώρα αλλά στο διηνεκές» είπε για τη μεταγραφή Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Για την κόντρα Ουγγαρέζου – Λιάγκα είπε:

«Είναι πολύ ωραία κόντρα, η εξέλιξή της θα έχει ενδιαφέρον. Ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού το είχε στο γραφείο του, το “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”.

Στα χρόνια που θα υπάρχουμε είναι ένα ρητό που θα μας ακολουθεί για πάντα.

Το θέμα είναι να σκεφτόμαστε πόσο αχάριστοι ήμασταν κι εμείς σε κάποιες σχέσεις μας».