Ζήνα Κουτσελίνη: Συνεχίζει στο Star; Οι διαβουλεύσεις για την… κατοχύρωση
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνεχίζει στο Star; Οι διαβουλεύσεις για την… κατοχύρωση

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνεχίζει στο Star; Οι διαβουλεύσεις για την… κατοχύρωση

Το κανάλι της Κηφισιάς δεν θέλει να χάσει τον «θησαυρό» του

Ένα από τα πιο γερά χαρτιά του Star στους πίνακες τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος έχει λιώσει αμέτρητες «σόλες» στους τηλεοπτικούς διαδρόμους και αποτελεί από μόνη της τεράστιο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση.

Για χρόνια πίσω από τις κάμερες υπήρξε συστατικό επιτυχίας σε πλήθος εκπομπών χάρη στην ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες του τηλεθεατή και την ανεξάντλητη ευρηματικότητά της.

Πλέον μπροστά στο γυαλί εξακολουθεί να περπατά στους δρόμους της επιτυχίας τόσο σε πρωινή όσο και βραδινή ζώνη.

Οι Αλήθειες με τη Ζήνα σκαρφαλώνουν καθημερινά στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης ενώ και η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» δείχνει να έχει χτίσει το κοινό της.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τζώρτζια Συρίζα στην εκπομπή «Επί τόπου» απόλυτη προτεραιότητα του Star είναι η ανανέωση του συμβολαίου της Ζήνας Κουτσελίνη για την επόμενη χρονιά.

Ως γνωστόν η επιτυχημένη παρουσιάστρια υπογράφει μονοετή συμβόλαια γι΄αυτό και οι διαβουλεύσεις στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως όλα δείχνουν η Ζήνα συνεχίζει το δημοσιογραφικό ταξίδι της για 10η χρονιά στο Star με το ίδιο μεράκι και υποσχόμενη ακόμη περισσότερα καυτά ρεπορτάζ και δυνατά θέματα που καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης

Οδός Ζαρίφη 2: Επική Κουτσελίνη διδάσκει το ορθόδοξο ζεϊμπέκικο – «Το κορίτσι δεν ξέρει να χορεύει!»