Ζήνα Κουτσελίνη: «Το επικρατέστερο σενάριο για μένα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη…» – Τι είπε για Σκορδά, Ηλιάκη, Σπυροπούλου;
Τηλεόραση

Ζήνα Κουτσελίνη: «Το επικρατέστερο σενάριο για μένα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη…» – Τι είπε για Σκορδά, Ηλιάκη, Σπυροπούλου;

Ζήνα Κουτσελίνη: «Το επικρατέστερο σενάριο για μένα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη…» – Τι είπε για Σκορδά, Ηλιάκη, Σπυροπούλου;

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και έκρινε τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star, αναφέρθηκε στην εκπομπή της και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και το μέλλον τους. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ελένη Μενεγάκη, την Φαίη Σκορδά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αναφερόμενη στον απολογισμό της εκπομπής της, είπε:

«Νιώθω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, βλέπω ότι κάθε φορά ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των θεμάτων μας οδηγεί σε αλλά μονοπάτια. Έτσι αυτή η εκπομπή σιγά σιγά χτίζεται από την δύναμη του κοινού και είμαι πολύ υποχρεωμένη απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που μας έχει αγκαλιάσει μέχρι τώρα σε μια τόσο ανταγωνιστική ζώνη. Έτσι τα καταφέρνουμε και επιβιώνουμε».

Για την Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες επιστροφής στην πρωινή ζώνη, είπε:

«Η Ελένη ό,τι σκέφτεται το σχεδιάζει για πολύ καιρό και είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα. Αν μπορεί να μπει κάποιος στο μυαλό της Ελένης, που είναι πολύ δύσκολο, είναι τρία τα πράγματα που ενδεχομένως σκέφτεται. Το ένα κομμάτι είναι να παραμείνει στη ζώνη της, το επικρατέστερο για μένα. Το δεύτερο είναι να κάνει κάτι άλλο με λιγότερη δουλειά άρα σημαίνει βραδινή ζώνη. Αλλά και η πρωινή ζώνη αν θέλει ας πούμε να τελειώσει την τηλεοπτική της καριέρα όπως ξεκίνησε».

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη. Το ”Δέστε τους” θα είχε λόγο στη σημερινή τηλεόραση με άλλη όμως σκαλέτα. Έκανε τεράστια νούμερα τηλεθέασης. Μια αντίστοιχη παρέα, του ίδιου βεληνεκούς στην ίδια ζώνη θα είχε ενδιαφέρον», δήλωσε.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την συνάντησή τους, είπε:

«Για εμένα το κομμάτι της Κωνσταντίνας έχει τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει με κάποια κουβέντα δικιά μας τετ α τετ. Εκείνη έχει τη δική της οπτική και εγώ τα γεγονότα όπως τα έζησα κατά σειρά.  Δεν γυρνάω πίσω, ξεπέρασα αυτό το κομμάτι. Πηγαίνοντας εκεί που με κάλεσαν ήθελα να δείξω με αυτόν τον τρόπο ότι έχω ξεχάσει τα πάντα και δηλώνω παρούσα στη ζωή της Κωνσταντίνας».

«Το πρόβλημα του ΣΚΑΪ, ένα από τα μεγαλύτερα, είναι ότι ξεκινά μια διαδρομή και στην πορεία αλλάζει, έτσι χάνεται η εμπιστοσύνη με το κοινό. Αν ο στόχος τους ήταν η ενημέρωση έπρεπε να την κρατήσουν όλα τα χρόνια σε όλα τα επίπεδα και ούτε η ενημέρωση θα έχανε τη δύναμή της. Όταν ένα κανάλι είναι ενημερωτικό πρέπει να δηλώνει ενημερωτικό σε όλα τα επίπεδα.

Κανένας δεν χάνεται. Αν το κανάλι επιλέξει ότι η Φαίη Σκορδά δεν τους κάνει για τη ζώνη, θεωρώ ότι η Φαίη θα είναι κάπου αλλού, εφόσον το κανάλι δεν την επιλέξει στο δυναμικό του», είπε για τη Φαίη Σκορδά και το κανάλι που βρίσκεται.

Επίσης μίλησε για τον σχολιασμό του Κωνσταντίνου Βασάλου που προκάλεσε αντιδράσεις, τι είπε:

«Μη μου κράξεις τον Βασάλο, σε παρακαλώ πολύ. Ήταν καταπληκτικός, το παιδί δεν έχει δηλώσει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Δεν έχει σημασία αν είσαι δημοσιογράφος ή δεν είσαι. Είσαι ένας άνθρωπος που βλέπεις κάτι και σου αρέσει ή δεν σου αρέσει. Λέει την γνώμη του και νομίζω ότι στα βίντεο τη λέει περισσότερο από την Σίσσυ.

Όποτε συμβαίνουν δυο πράγματα ή όταν είναι έξω από το στούντιο τα λέει καλύτερα ή όταν είναι μέσα κάπως περιορίζεται ή αυτοπεριορίζεται. Βέβαια έχουν όλοι δικαίωμα να έχουν άποψη, ποιος είναι ο άλλος που δεν θα μου επιτρέψει εμένα να έχω άποψη;».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Σουλιώτη για Real Housewives: «Δεν έχω υπογράψει ακόμα, ίδιο καστ και επιπλέον δύο νέες νοικοκυρές»