«Ζήσε αλλιώς» – Ελένη Φιλίνη: Γιατί δεν λέει την ηλικία της; «Ο Ντίνος Ηλιόπουλος μου είχε πει…»
Τηλεόραση

«Ζήσε αλλιώς» – Ελένη Φιλίνη: Γιατί δεν λέει την ηλικία της; «Ο Ντίνος Ηλιόπουλος μου είχε πει…»

«Ζήσε αλλιώς» – Ελένη Φιλίνη: Γιατί δεν λέει την ηλικία της; «Ο Ντίνος Ηλιόπουλος μου είχε πει…»

Η συμβουλή που πήρε από τον μεγάλο ηθοποιό

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχεται στο πλατό του «Ζήσε αλλιώς» την αγαπημένη ηθοποιό Ελένη Φιλίνη και συζητούν, μεταξύ άλλων, για το αν μπορούμε να «σταματήσουμε» τον χρόνο, χωρίς νυστέρι.

Η Ελένη Φιλίνη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που τη διατηρούν φρέσκια και λαμπερή και αποκαλύπτει γιατί δεν λέει την ηλικία της.

«Δεν πιστεύω στην ηλικία. Μου είχε πει ο Ντίνος Ηλιόπουλος -που ξεκίνησα μαζί του στο θέατρο κοριτσάκι, ήμουν 18 χρονών- να μην λέω την ηλικία μου γιατί “θα λες την ηλικία σου, κανείς δεν θα σε πιστεύει και θα σου βάζουν και 5 χρόνια, ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει”.

Η ταυτότητα μπορεί να είναι σε 10 ανθρώπους ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες. Η βιολογία του καθενός, η ψυχολογία του καθενός είναι τόσο ξεχωριστά. Η ταυτότητα είναι απλώς ένας αριθμός».

Τι θα δούμε στην εκπομπή;

Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε ανά δεκαετία της ζωής μας και γερνάει το δέρμα μας πιο γρήγορα; Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος & Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, Μαρία Καρδάση, μας επισημαίνει όσα πρέπει να προσέχουμε και ο Κωνσταντίνος Ξένος αποκαλύπτει ποιες τροφές είναι σύμμαχοι της αντιγήρανσης και ποιες… άσπονδοι εχθροί!

Είστε έτοιμοι για τον καύσωνα; Η ειδικός παθολόγος Χρυσούλα Λιάκου προτείνει έξυπνα tips για την περίοδο υψηλών θερμοκρασιών, καθώς και πώς μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια σε περιπτώσεις θερμοπληξίας.

Μπορεί να μείνει έγκυος μία γυναίκα με πολυκυστικές ωοθήκες; Η καθηγήτρια μαιευτικής και γυναικολογίας Σοφία Καλανταρίδου, εξηγεί τους κινδύνους του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών.

Πώς μια ρινοπλαστική ομορφαίνει το πρόσωπο και παράλληλα βοηθάει την υγεία μας; Ο πλαστικός χειρουργός & Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής Αθανάσιος Σκούρας, μας ενημερώνει για όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη ρινοπλαστική.

Δείτε το trailer: