«Ζήσε αλλιώς» – Σοφία Αλιμπέρτη: «Ανατριχιάζω! Συγκινούμαι πάρα πολύ!»
Τηλεόραση

«Ζήσε αλλιώς» – Σοφία Αλιμπέρτη: «Ανατριχιάζω! Συγκινούμαι πάρα πολύ!»

«Ζήσε αλλιώς» – Σοφία Αλιμπέρτη: «Ανατριχιάζω! Συγκινούμαι πάρα πολύ!»

Η Ελένη Φιλίνη θύμισε στην παρουσιάστρια τις καλές στιγμές του παρελθόντος

Στιγμές συγκίνησης έζησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο «Ζήσε αλλιώς» υποδεχόμενη την Ελένη Φιλίνη με την οποία έχουν δουλέψει μαζί τη χρυσή δεκαετία του 80.

«Μπορώ να μιλάω με τις ώρες για εκείνη. Είναι μια γυναίκα είδωλο, κυρίες και κύριοι.  Αν όχι η ωραιότερη, από τις ωραιότερες γυναίκες. Καμία σχέση εγώ με σένα. Είναι αυτό που λέμε γεννημένη γυναίκα, ήταν, είναι και θα είναι» είπε αρχικά.

«Εσύ ξέρεις τη χαρά μου που βρεθήκαμε επιτέλους» της είπε η Ελένη Φιλίνη.

«Παιδιά ανατριχιάζω! Έχουμε ζήσει τόσα ωραία πράγματα! Συγκινούμαι πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μια γυναίκα τόσο όμορφη, ακομπλέξάριστη, καθόλου ανταγωνιστική. Δεν ήξερε καν την αξία της. Άλλη φορά θα την κάνουμε αυτή την κουβέντα. Πρέπει να σταματήσω να μιλάω για την Ελένη. Της είπαμε να έρθει γιατί ο χρόνος σταματάει στην Ελένη» είπε η παρουσιάστρια.

«Άλλο να παλιμπαιδίζεις και άλλο να ακολουθείς τον χρόνο. Το παν είναι να ωριμάζεις όμορφα. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια δεν έχω κάνει τις κραιπάλες. Δεν πίνω. Κάπνιζα, το έκοψα πριν από 22 χρόνια, αν το είχα συνεχίσει θα ήμουν πολύ διαφορετική. Επειδή είχα ξηρή επιδερμίδα πάντα φοράω ενυδατική, προσέχω να μην κοιμάμαι με το μακιγιάζ.

Αυτό που δεν μου αρέσει εμένα είναι να μην ξανασυστηθώ. Το να φρεσκάρεται μια γυναίκα και να κάνει λεπτά πραγματάκια είναι πάρα πολύ όμορφο» ανέφερε η καλεσμένη σχετικά με τις επεμβάσεις στο πρόσωπο.