Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω εισπράξει βίαιη συμπεριφορά από τον Φίλη. Μου είπε “θα σε τελειώσουμε”»
Τηλεόραση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω εισπράξει βίαιη συμπεριφορά από τον Φίλη. Μου είπε “θα σε τελειώσουμε”»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω εισπράξει βίαιη συμπεριφορά από τον Φίλη. Μου είπε “θα σε τελειώσουμε”»

«Κατακεραύνωσε» τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» για τις ελλείψεις της δημόσιας υγείας, για την «Πλεύση Ελευθερίας» αλλά και τον Νίκο Φίλη.

«Να μην ανησυχεί κανείς. Η Ζωή είναι εδώ, είναι ο ίδιος άνθρωπος, η καρδούλα που κάνω και η γροθιά συνδέονται. Έχουν να κάνουν με τη μαχητική υπεράσπιση της κοινωνίας, των πολιτών με κίνητρό μου την αγάπη για τους συμπολίτες μου.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο στην Ελλάδα του 2023 να συζητάμε στα κοινωνικά δικαιώματα και τη δημόσια υγεία σαν να βρισκόμαστε αιώνες πίσω.

Χάθηκαν γυναίκες τις τελευταίες ώρες όπως δεν πεθαίνουν άνθρωποι στον πόλεμο. Δεν μπορεί το 2023 να είναι ερώτημα αν θα καταφέρει ένας ασθενής να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η “Πλεύση Ελευθερίας” θα δώσει όλες τις μάχες στη Βουλή».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τουρκική μειονότητα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ως σύνολο, είπε: «Συνολικά ένας ανεύθυνος τρόπος που δρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταγεγραμμένο στην πολιτική ιστορία. Και ο κ. Φίλης έχει καταγράψει την αντίφαση λόγων και έργων. Δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμό. Έ

χω εισπράξει αρκετό μπούλινγκ από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αρκετή βίαιη συμπεριφορά. Ο λαός και οι πολίτες έχουν κρίνει.

Είναι γνωστό πώς όταν υπερασπιζόμουν την λαϊκή ετυμηγορία είχε μπει στο γραφείο μου ο κ. Φίλης και είχε πει “θα σε τελειώσουμε”. Επί 8 χρόνια υπήρχε ένα σιωπητήριο στα μέσα που συνδέονται με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καταγεγραμμένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη συμμαχία με τον κ. Βαρουφάκη.

Η Πλεύση Ελευθερίας λέει ξεκάθαρα ότι θα είναι πραγματική αντιπολίτευση και είμαστε ένα κίνημα που απευθύνετε σε ολόκληρη την κοινωνία. Δεν θέλει να βάλει ταμπέλες, να τους χωρίσει σε δεξιούς και αριστερούς. Επειδή βλέπω κάποια δημοσιεύματα των μέσων που συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να μας χαρακτηρίσουν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα.

Αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών, για τις δημοκρατικές ελευθερίες και να υπάρχει ισότητα και να μην υπάρχουν διακρίσεις σε φύλο, ταυτότητα φύλου, αναπηρίες κτλ. Δεν μπερδεύονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βλέπουν την αντισυστημική δύναμη που θα υπάρχει στη Βουλή».