Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Με τον Διαμαντή αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά»
Τηλεόραση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Με τον Διαμαντή αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Με τον Διαμαντή αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά»

Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η σκέψη για να μεγαλώσει την οικογένειά της

Για το μέλλον της σχέσης τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου μίλησαν ο Διαμαντής Καραναστάσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω.

Το ζευγάρι που παραμένει ερωτευμένο όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, παίρνει κοινές αποφάσεις χωρίς να υπάρχει κάποια ιεραρχία στο σπίτι όπως είπαν.

Τον γάμο δεν τον αποκλείουν αλλά ταυτόχρονα δεν είναι κάποια ανάγκη που τους έχει δημιουργηθεί, πετώντας μάλιστα σπόντες για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ζ.Κ: «Ο Διαμαντής έχει μια αστείρευτη πρωτοβουλία και είναι ανακουφιστικό. Πάντα έχει προτάσεις, επινοεί καταστάσεις να κάνουμε, να ζήσουμε. Τροφοδοτεί τη σχέση.

Δ.Κ: «Είναι η μόνη ερώτηση που δούλεψα για το πως βλέπουμε τη σχέση μας. Είναι για άλλους να δείχνουν τις βέρες, δεν είναι για εμάς! Τα δαχτυλίδια που έχουμε τα αγοράσαμε σε μια βόλτα στο Θησείο. Στο γάμο δεν πιστεύω. Και λέω χαριτολογώντας ότι παντρεύτηκα τόσες πολλές φορές στη δουλειά μου, που δεν θέλω και στη ζωή μου.

Και μια φορά το έκανα και αυτό για να αναγνωρίσω τα παιδιά μου. Με έναν τρόπο πιστεύω στον Θεό! Η ζωή είναι πιο μεγάλο σε ένα σύμπαν που δεν καταλαβαίνουμε που τελειώνει ο δρόμος.

Αν το έκανα θα το έκανα πολύ προσωπικό, σε ένα εκκλησάκι. Όχι να το δείξω στην τηλεόραση και να δείχνουμε τις βέρες.

Έχει χτιστεί μια τέτοια σχέση με τα παιδιά μου που όλα έρχονται σαν ευχάριστες περιπέτειες και προχωράμε.

Κάποια στιγμή ενοχλήθηκα και λέω στην κόρη μου “γιατί έκλεισες το Instagram;” και μου είπε “έγραφαν άσχημα πράγματα για σένα”. Αυτοί οι άνθρωποι βαράνε έναν άνθρωπο από τον καναπέ τους!

Πλέον το απολαμβάνουν ωραία και με σεμνότητα (σσ που ασχολήθηκε με την πολιτική».

Ζ.Κ: «Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά.

Μου ξύπνησε μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να αφιερώνει χρόνο και μονίμως να προσφέρει με ουσιαστικό τρόπο. Είναι δύο πλάσματα που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο.

Η Νιόβη είναι μια μικρή φιλόσοφος, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα.

Ο Γιάννος είναι πολιτικό ον, κάνει και παρατηρήσεις βλέποντας τη Βουλή και η δική μου σχέση μαζί τους είναι μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννη με τη Ζωίτσα.

Οι άνθρωποι είναι ωραίο να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το αποφασίζουν. Κάναμε πάντοτε τα πράγματα όταν τα θέλαμε και κάποιες φορές αιφνιδιαστικά.

Έτσι είναι και ο γάμος! Θα δείξει. Μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε και μεθαύριο να πούμε όχι. Δεν αποκλείω να κάνω παιδιά, χωρίς να σημαίνει ότι το επιδιώκω όμως!».

Διαβάστε επίσης

Διαμαντής Καραναστάσης: «Της λέω “Ζωή;” και λιποθυμάει! Με βλέπει και πέφτει κάτω»