Αλέξης Παππάς: Είναι επίσημο. Χώρισε με την Alessia!
Αποκλειστικά

Αλέξης Παππάς: Είναι επίσημο. Χώρισε με την Alessia!

Αλέξης Παππάς: Είναι επίσημο. Χώρισε με την Alessia!

Τι λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews;

Οι φήμες  που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες μόλις επιβεβαιώθηκαν: Εδώ και λίγα 24ωρα ο Αλέξης Παππάς έχει επιστρέψει και επίσημα στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων. Η σχέση του με την Ιταλίδα Alessia Demetz φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και η απόσταση ήταν πάντα ένα εμπόδιο στη σχέση τους, εκείνος δεν έκρυβε πως σκεφτόταν μαζί της μέχρι και τον γάμο. Εξάλλου και στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΟΚ! τον περασμένο μήνα μιλούσε πολύ θερμά για εκείνη, αφού λίγες μέρες πριν είχαν περάσει τρεις ρομαντικές μέρες στο Ντουμπάι, όπου εκείνη δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Όταν μάλιστα είχε ρωτηθεί αν μπορεί μια σχέση να λειτουργήσει από απόσταση ήταν ειλικρινής: «Όχι. Μπορεί όμως να αρχίσει μια ωραία σχέση αν υπάρχουν τα κατάλληλα θεμέλια. Με την Alessia είχαμε βάλει τις βάσεις για να ξεκινήσει κάτι ωραίο. Αυτό μου έδινε κουράγιο όσο καιρό ήμουν στο Survivor. Όταν διάβασα και τα μηνύματα που μου έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας, πήρα μεγάλη δύναμη γιατί έβλεπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που κράτησε τον λόγο του και με περιμένει».

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η απόφαση ανήκει κυρίως στον πρώην παίκτη του Survivor. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε μια βραδινή έξοδος της Alessia με έναν έναν άλλο άντρα, που ενόχλησε τον Αλέξη καθώς εκείνος από τη μεριά του δεν είχε δώσει όλο αυτό το διάστημα ανάλογα δικαιώματα και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις.  Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξε ένας τηλεφωνικός διαπληκτισμός μεταξύ τους που είχε ως κατάληξη να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη σχέση τους.