ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κοκλώνη
Αποκλειστικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κοκλώνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κοκλώνη

Η αγαπημένη του μητέρα νοσηλεύεται στην Εντατική

Την ίδια στιγμή που οι ετοιμασίες για τη μεγάλη πρεμιέρα του Just The 2 Οf Us προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, ο Νίκος Κοκλώνης περνάει δύσκολες ώρες.

Η αγαπημένη του μητέρα, Έρρικα, βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εντατική μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών- όλα ξεκίνησαν από ένα προγραμματισμένο ραντεβού για μια αξονικη στεφανιογραφία.

Οι γιατροί όμως έκριναν ότι έπρεπε να γίνει κατεπείγουσα εισαγωγή προκειμένου να την τοποθετήσουν -σε πρώτη φάση- στεντ ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του αίματος στην καρδιά.

Εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας της αλλά και της συνολικά επιβαρυμένης υγείας της κρίθηκε στη συνέχεια απαραίτητο να μεταφερθεί στην Εντατική προκειμένου να την παρακολουθεί από κοντά το ιατρικό προσωπικό.

Όταν ο δημοφιλής παρουσιαστής ενημερώθηκε για το γεγονός βρισκόταν σε σύσκεψη με τα ανώτερα στελέχη του Open στο Κορωπί και γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώτος άνθρωπος που πρόλαβε να φτάσει στην κλινική ήταν ο επιστήθιος φίλος του, Τρύφωνας Σαμαράς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της, ο Νίκος Κοκλώνης να ακυρώσει το επόμενο ταξίδι του για τα γυρίσματα του Celebrity Travel που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη.