Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;
Αποκλειστικά

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης!

«(Το παιδί) είναι στα άμεσα σχέδιά μας» είχε απαντήσει ο Χάρης Χριστόπουλος τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! με τη σύζυγό του να συμπληρώνει ότι θα το σκεφτόταν σοβαρά από τον Σεπτέμβριο που θα είχε λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Άνθρωποι που έχουν δει από κοντά τη γνωστή μακιγιέζ λένε ότι η εγκυμοσύνη της είναι πια εμφανής (εξάλλου το μυστικό φαίνεται πως προδώθηκε στην τελευταία εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη) αν και ο ίδιος ο Χάρης Χριστόπουλος αρνείται επίμονα να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων γύρω από το ευτυχές γεγονός.

Εκτός από την Ελένη Μενεγάκη, που, ενώ οι εγκυμοσύνες είναι το αγαπημένο της θέμα, έκανε στον αέρα ότι δεν πρόσεξε την κοιλίτσα της Ανίτας Μπράντ, άγνοια δηλώνουν και οι συνεργάτες του πετυχημένου φωτογράφου στην εκπομπή Happy Day.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός πως η τελευταία ολόσωμη φωτογραφία της Ανίτας στα social media δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ από τότε οι αναρτήσεις της περιορίζονται μόνο στο -αψεγάδιαστο- πρόσωπό της!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Χάρης και η Άννα (όπως τη φωνάζει εκείνος), είναι μαζί από τις αρχές του 2000 και ο γάμος τους έγινε μετά από 15 χρόνια γνωριμίας (είχε μεσολαβήσει ένας πενταετής χωρισμός) στη Λευκάδα το 2018.