Ελένη Μενεγάκη: Προς πώληση η έπαυλή της στα Μελίσσια!
Αποκλειστικά

Ελένη Μενεγάκη: Προς πώληση η έπαυλή της στα Μελίσσια!

Ελένη Μενεγάκη: Προς πώληση η έπαυλή της στα Μελίσσια!

Τι λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Znews μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το διαμέρισμα της Κηφισιάς

Μία μεγάλη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή το «Το Πρωινό».

Ο 51χρονος παρουσιαστής που είναι και στενός φίλος με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με αφoρμή τις παπαράτσι φωτογραφίες της έξω από το οροφοδιαμέρισμα που αγόρασε κοντά στο κέντρο της Κηφισιάς, είπε ότι αυτό προορίζεται για ιδιοκατοίκηση και όχι για εκμετάλλευση όπως νόμιζαν όλοι μέχρι σήμερα.

«Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς  δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της» είπε συγκεκριμένα.

Το γεγονός αυτό προκαλεί εντύπωση καθώς το συγκεκριμένο 170τ.μ διαμέρισμα είναι πολύ μικρότερο από την πολυτελή μονοκατοικία στα σύνορα Μελισσίων – Κηφισιάς, την οποία είχε αγοράσει μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και συνέχισε να μένει εκεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η εικόνα του τωρινού σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια όπως φαίνεται στο Google Earth

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, ο λόγος που η Ελένη αποφάσισε να μετακομίσει είναι ότι η έπαυλη των Μελισσίων έχει ήδη τεθεί προς πώληση, ώστε να λάβει το μερίδιό του ο πρώην σύζυγος της Ελένης, ο οποίος ζει πλέον μαζί με τον γιο τους Άγγελο, σε νοικιασμένη μεζονέτα στην Εκάλη.

Μάλιστα, η τιμή πώλησης της συγκεκριμένης κατοικίας, είναι αρκετά χαμηλότερη από το αρχικό κόστος κατασκευής της, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Όσο για το νέο διαμέρισμα της Ελένης Μενεγάκη και του νυν συζύγου της, αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στην Άνοιξη, ώστε σε περίπτωσης πώλησης της βίλας των Μελισσίων, να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το ζευγάρι με τη 16χρονη Λάουρα, τη 13χρονη Βαλέρια και την 6χρονη Μαρίνα.

https://streamable.com/2i35an