Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη Ζέττα Μακρή
Αποκλειστικά

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη Ζέττα Μακρή

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη Ζέττα Μακρή

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε στη Σκιάθο με τη βουλευτή της Ν.Δ, Ζέττα Μακρή και συμφώνησαν να συνεργαστούν «σε μία ιδέα του για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Αυτό τουλάχιστον φέρεται να δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα. Φυσικά η δήλωση αυτή (καθώς και η φωτογραφία που τη συνόδευε) έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Το Znews επικοινώνησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την υφή της συνεργασίας αυτής. Προς έκπληξή μας όμως, εκείνος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια συμφωνία. Συγκεκριμένα, μίλησε για μια τυχαία συνάντηση που δεν συνοδεύτηκε από κάποια συζήτηση για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό ζήτημα τονίζοντας μάλιστα πως δεν καταλαβαίνει γιατί ακούστηκε κάτι τέτοιο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που τα Μέσα θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να «φλερτάρει» με την πολιτική αφού από την περίοδο κιόλας που ήταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, γραφόταν παντού ότι θα έβαζε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Σκιάθου κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Αυτή την περίοδο μάλιστα ο ίδιος ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια νέα μεγάλη φιλανθρωπική δράση για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, χωρίς να μπορεί να πει ακόμα περισσότερα για το θέμα. Υποσχέθηκε όμως ότι σύντομα θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Όσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για τη συμμετοχή του (σε πρωταγωνιστικό ρόλο) στην ελληνική μεταφορά της πετυχημένης τουρκικής σειράς «Εζέλ».

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020 (τα γυρίσματα φυσικά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα), οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η προβολή της μεταφέρεται μάλλον για την επόμενη σεζόν, αν και κάποιοι θέλουν πολύ να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.