Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Λάγιος: Ρεβεγιόν για ερωτευμένους
Αποκλειστικά

Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Λάγιος: Ρεβεγιόν για ερωτευμένους

Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Λάγιος: Ρεβεγιόν για ερωτευμένους

Πώς υποδέχτηκε την καινούρια δεκαετία η νικήτρια του GNTM μαζί με τον νέο της αγαπημένο;

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μία από τις δύο νικήτριες του reality μόδας, Κάτια Ταραμπάνκο, είχε βρει ήδη τον νέο της έρωτα πριν από τον τελικό (όπου τη βλέπαμε να ποζάρει αγκαλιά με τον πρώην σύντροφό της και να απορρίπτει στον αέρα τη γαμήλια πρότασή του).

Οι δυο τους μάλιστα είχαν εμφανιστεί μαζί στις 14 Δεκεμβρίου στο πάρτι που είχε κάνει στο σπίτι του στη Βούλα, ο Γιώργος Βίγγος που διατηρεί σχέση από το καλοκαίρι με τη Βίκυ Κάβουρα.

Τα δυο ζευγάρια υποδέχτηκαν μαζί τη νέα χρονιά στο εστιατόριο του ΥΤΟΝ (και από εκεί στην πριβέ σουίτα με τον αριθμό 4) καλεσμένοι του κοινού τους φίλου, Γιώργου Γιγουρτάκη, ενώ το μοντέλο από την Ουκρανία ήταν πολύ εντυπωσιακή με μία κατακκόκινη μακριά τουαλέτα.

H φωτογραφία από το ΥΤΟΝ, όπου πίσω από την Κάτια διακρίνεται ο σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarabanko🔆 (@kweenkatyatar) στις


«Ήταν διαχυτική με τον σύντροφό της, αλλά όχι υπερβολικά» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί.  «Εξάλλου ήταν σε προστατευμένο περιβάλλον, ανάμεσα σε φίλους και χωρίς φωτογράφους, αφού δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στον VIP υπερυψωμένο χώρο του μαγαζιού».

Σε λίγες μέρες μάλιστα, η Κάτια, μαζί με τον 41χρονο συγγραφέα του βιβλίου ψυχολογίας «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;», θα βρεθούν σε πολυτελές χειμερινό θέρετρο της Ευρώπης – το πρώτο ταξίδι τους ως ζευγάρι στο εξωτερικό.