Survivor Spoiler: Αυτό που περίμεναν όλοι να συμβεί είναι γεγονός!
Αποκλειστικά

Survivor Spoiler: Αυτό που περίμεναν όλοι να συμβεί είναι γεγονός!

Survivor Spoiler: Αυτό που περίμεναν όλοι να συμβεί είναι γεγονός!

Ο Άγιος Δομίνικος θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Δύο από τους πρωταγωνιστές του Survivor που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακόμα και οι ίδιοι οι (πρώην και νυν) συμπαίκτες τους είναι διχασμένοι καθώς οι μισοί δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική και κάνουν λόγο για επανασύνδεση ενώ οι υπόλοιποι θεωρούν πως ό,τι έχουμε παρακολουθήσει είναι στημένο και γίνεται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Και ενώ πλέον αγωνίζονται στην ίδια ομάδα, άρα μπορούν να είναι μαζί και κατά τη διάρκεια των επίπονων αγωνισμάτων και να εμψυχώνουν ο ένας τον άλλον ανοιχτά, η Παραγωγή του Survivor φαίνεται ότι έχει νέα σχέδια για εκείνους. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, σε λίγες μέρες οι παίκτες θα υποδεχτούν στον Άγιο Δομίνικο τους στενούς τους συγγενείς- οι ίδιοι οι παίκτες βέβαια δεν το γνωρίζουν ακόμα.

Και ποιος γονιός είχε συζητηθεί περισσότερο την περασμένη εβδομάδα μετά τη συνέντευξη- καταπέλτη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία κατακεραύνωνε δίχως αύριο τον Σάκη; Φυσικά η πρώην «πεθερά» του και μητέρα της Μαριαλένας.

Όπως λένε οι πηγές του Znews, η κυρία Γεωργία μαζί με άλλους γονείς έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς, όπως τους έχουν πει, στα τέλη αυτής της εβδομάδας μπορεί να κληθούν να ταξιδέψουν στην Καραϊβική.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς μετά από όσα έχει πει εναντίον του Σάκη (και είχαν ενοχλήσει την οικογένειά του) η συνάντησή της με την κόρη της αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού όλοι περιμένουν να δουν πώς θα συμπεριφερθεί και τι θα πει μπροστά στις κάμερες. Εξάλλου στην ίδια υπερατλαντική πτήση θα ταξιδεύει λογικά και μέλος της οικογένειας Κατσούλη, οπότε η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη πριν καν αντικρίσει για πρώτη φορά το παιδί της μετά από έξι μήνες!