Survivor Spoiler: Ελλάς- Τουρκία Συμμαχία!
Αποκλειστικά

Survivor Spoiler: Ελλάς- Τουρκία Συμμαχία!

Survivor Spoiler: Ελλάς- Τουρκία Συμμαχία!

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί

Ο πολυμήχανος Ατζούν έκανε πάλι την ανατροπή! Ενώ στους προηγούμενους κύκλους του Survivor είχαμε δει τους Έλληνες να αγωνίζονται ενάντια στους Τούρκους (και να χάνουν τις περισσότερες φορές), αυτή τη φορά, η Παραγωγή αποφάσισε να το πάει διαφορετικά, έτσι ώστε να μην απογοητευτούν οι τηλεθεατές και η αγωνία να κορυφωθεί.

Με τις νέες ομάδες των Κόκκικνων και των Μπλε να έχουν διαμορφωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής στην Ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού επιβιώσης, ήρθε η ώρα να βρεθούν στον ίδιο αγωνιστικό στίβο με τις αντίστοιχες τουρκικές ομάδες. Έτσι λοιπόν, την ώρα που εμείς βλέπαμε εδώ τον πρώτο αγώνα του Σάκη, της Μαριαλένας, του Τριαντάφυλλου, του Ηλία, του Γιώργου, του Κόρομι και της Χαμπέρη, στον Άγιο Δομίνικο τελείωνε ένα άλλο γύρισμα στον στίβο μάχης.

Εκεί οι κόκκινοι Έλληνες αγωνίζονταν ΜΑΖΙ με τους Κόκκινους Τούρκους απέναντι στους Μπλε Έλληνες και τους Μπλε Τούρκους. Από ότι μαθαίνουμε, ο αγώνας ήταν συναρπαστικός αλλά το έπαθλο κέρδισαν τελικά οι πρώτοι. Μάλιστα οι νικητές αναχώρησαν αμέσως μετά το αγώνισμα με ελικόπτερο για να απολαύσουν το δώρο τους, που ήταν να κάνουν ράφτινγκ.

Το επόμενο δώρο θα είναι ακόμα πιο ελκυστικό, αφού οι ομάδες που θα κερδίσουν θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.