Βασίλης Καλλίδης: Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;
Αποκλειστικά

Βασίλης Καλλίδης: Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;

Βασίλης Καλλίδης: Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;

Τι συμβαίνει με τον γνωστό Έλληνα chef;

Μαζί με τη Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 (δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι πιο υψηλές τηλεθεάσεις της πετυχημένης εκπομπής σημειώνονται συνήθως την ώρα της μαγειρικής και των αστρολογικών προβλέψεων).

Αποκλειστικές πληροφορίες του Znews αναφέρουν ότι ο πετυχημένος chef έχει ξεκαθαρίσει πως έχει κουραστεί πολύ από το καθημερινό πρωινό ξύπνημα, αφού έχει κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια.

Μάλιστα, ο Βασίλης Καλλίδης φέρεται να έχει δεχτεί ήδη προσέγγιση από άλλους σταθμούς αλλά έχει απαντήσει αρνητικά λέγοντας πώς το πιθανότερο είναι να μην εμφανίζεται σε καθημερινή βάση στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

Αυτό που φαίνεται να τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει και πάλι τη δική του εκπομπή, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και του χρόνου στο πρωινό της Φαίης Σκορδά, αλλά όχι σε καθημερινή βάση, όπως έχουμε δει να συμβαίνει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εξάλλου οι σχέσεις του τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με τον σταθμό παραμένουν εξαιρετικές.

Όσο για την εκπομπή της Φαίης, θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε δυναμικές διορθωτικές κινήσεις τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τον σκληρό, εδώ και δυο σεζόν, ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.