Τι απαντά η Demy στα σενάρια περί τσακωμού της με την Αποστολία Ζώη
TV Gossip

Τι απαντά η Demy στα σενάρια περί τσακωμού της με την Αποστολία Ζώη

Τι απαντά η Demy στα σενάρια περί τσακωμού της με την Αποστολία Ζώη

Στην πρώτη επίσημη προβολής της νέας ταινίας, “Περιμένοντας τη νονά” μια εκ των πρωταγωνιστών, η Demy, μίλησε στις τηλεοπτικές της κάμερες για το νέο της εγχείρημα μετά τις συμμετοχές της σε θεατρικές-μιούζικαλ παραστάσεις.

Η τραγουδίστρια σχολίασε όμως και όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την αποχώρησή της από τα γυρίσματα της εκπομπής, “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου. Θυμίζουμε πως η Demy ήταν καλεσμένη στο επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζονται στο Fantasia. Μάλιστα έκανε λόγο για σεξιστική κατεύθυνση στα όσα ελέχθησαν για το περιστατικό.

«Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς. Γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα, από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει, να πάω σπίτι μου κι ας είχα πληρώσει συνεργάτες”. Επιπλέον, τόνισε πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και την Αποστολία Ζώη: “Και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της. Μας έμπλεξαν, είπαν πως ξεμαλλιαστήκαμε. Αυτό είναι σεξιστικό. Επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δε βγαίνουν όλα” κατέληξε η νεαρή performer.

Το τρέιλερ της ταινίας

Λίγα λόγια για την ταινία

Υπόθεση

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο καλοκαίρι της στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής… και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – σενάριο: Νίκος Ζαπατίνας

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Ceredberg, Νατάσα Τσακαρισιάνου