Eurovision: Είναι η Έλενα Τσαγκρινού η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;
TV Gossip

Eurovision: Είναι η Έλενα Τσαγκρινού η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Eurovision: Είναι η Έλενα Τσαγκρινού η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision και τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι μία εκ των υποψηφίων για το “χρίσμα”!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Records, καλλιτέχνες της οποίας “μονοπωλούν” το διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, όπως η Ελένη Φουρέιρα που κατέκτησε πέρσι τη δεύτερη θέση με την Κύπρο, η Demy το 2017 και η Γιάννα Τερζή το 2018 για την Ελλάδα, φαίνεται πως προκρίνει τη συμμετοχή της. Μάλιστα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία να απέχει φέτος από τη διαδικασία, λόγω της συμμετοχής της Τάμτας με την Κύπρο, έχουν γίνει επαφές με την ΕΡΤ.

Ως γνωστόν, η Τάμτα έχει σχέση τα τρία τελευταία χρόνια με τον γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα και στα forum των Eurofans είχε συζητηθεί πως η δισκογραφική ίσως απέχει φέτος από τον διαγωνισμό, κάτι που τελικά δεν ισχύει. Όπως γνωρίζουμε, φέτος θα γίνει απευθείας ανάθεση για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής και οι μεγαλύτερες δισκογραφικές της χώρας αναμένεται να προτείνουν έναν καλλιτέχνη.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού;

Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε το 2009 στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αλλά έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στους Otherview, όταν επιλέχθηκε το 2013 από οντισιόν ως αντικαταστάτρια της Κρυσταλλίας. Ήταν ζευγάρι με τον Βασίλη Κουμεντάκο, μέλος του συγκροτήματος και αργότερα με τον ράπερ Mike που έγινε ευρύτερα γνωστός από το Nomads 2.  Το 2018 αποχώρησε από το γκρουπ και ακολούθησε σόλο καριέρα. Αυτό τον καιρό, εμφανίζεται στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο της κομμάτι, με τίτλο “Ο Παράδεισός μου”.

https://www.instagram.com/p/BsQqw3HBg5h/

https://www.instagram.com/p/BpPgg_sACFu/

https://www.instagram.com/p/Bo6vS4UgNpM/

https://www.instagram.com/p/BnCMg8rnmHH/

https://www.instagram.com/p/BmzCO3OgbcY/

https://www.instagram.com/p/BmAolVJAAMA/

https://www.instagram.com/p/BlVz0-ZgEBa/