#10yearchallenge: Ελένη Τσολάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου με ξανθό μαλλί
Ελλάδα

#10yearchallenge: Ελένη Τσολάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου με ξανθό μαλλί

#10yearchallenge: Ελένη Τσολάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου με ξανθό μαλλί

Η νέα μόδα που σαρώνει το Instagram αυτή την περίοδο είναι το #10yearchallenge. Αρκετοί χρήστες ποστάρουν κολάζ φωτογραφιών δείχνοντας μια φωτογραφία του εαυτού τους πριν από 10 χρόνια και άλλη με την εικόνα τους σήμερα.

Εν έτη 2019 οι περισσότεροι celebrities ασχολούνται καθημερινά με τα social media και δη με το Instagram, ακολουθώντας κάθε διαδικτυακή μόδα που γίνεται viral.

Η εικόνα αρκετών πριν 10 χρόνια ήταν εντελώς διαφορετική με σήμερα και σε αρκετές περιπτώσεις δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πόσο άλλαξαν μέσα σε μια δεκαετία.

Όπως στην περίπτωση της Ελένης Τσολάκης και της Μπάγιας Αντωνοπούλου που αποδέχθηκαν την πρόκληση και τόλμησαν να ποστάρουν φωτογραφίες τους από το 2009, τότε που ήταν κατάξανθες.

“Όποιος δει κάποια αλλαγή σ’ αυτές τις φώτο, να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς!” είπε η παρουσιάστρια του “Τι λέει” αυτοσαρκαζόμενη για τη μεγάλη αλλαγή της.

https://www.instagram.com/p/BstOe-EjqOu/

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια του “Survivor Πανόραμα” έγραψε στη λεζάντα: “Κλάψτε άφοβα φίλοι μου. Λέμε καμία φορά: «αλλάζει ο άνθρωπος;» Ε ναι!!”.

https://www.instagram.com/p/BstkT3ClE__/

Η Μπάγια μαζί με τη μητέρα της διαθέτουν ένα ατελιέ νυφικών, το Atelier Rene, το οποίο θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση γάμου, το NEW LIFE EXPO 18-21/1 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η επίδειξη της νέας συλλογής νυφικών και βραδινών φορεμάτων του Atelier Rene θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 16:00. Η εκδήλωση έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO και του Προέδρου Ιωάννη Μαρωνίτη.

Στην πασαρέλα του NEW LIFE EXPO θα περπατήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου, μαζί με τις Μαντώ Γαστεράτου, Ιλένια Γουίλιαμς, Χριστίνα Βραχάλη, Ιωάννα Μπέλα, Κλέλια Πανταζή, Στέλλα Γιαμπουρά κ.α.

Το Atelier Rene δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 1966. Είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία και το στιλ, δημιουργώντας νυφικά και βραδινά φορέματα υψηλής αισθητικής ραμμένα στα μέτρα σας, για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου επιλέγει τα καλύτερα υφάσματα και προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργώντας το νυφικό ή βραδινό φόρεμα των ονείρων σας!Οι νυφικές δημιουργίες για το 2019 θα σας ενθουσιάσουν!