30 χρόνια Σύλλογος “Ελπίδα”: Λαμπερές και σικάτες παρουσίες στο Ζάππειο
Ελλάδα

30 χρόνια Σύλλογος “Ελπίδα”: Λαμπερές και σικάτες παρουσίες στο Ζάππειο

30 χρόνια Σύλλογος “Ελπίδα”: Λαμπερές και σικάτες παρουσίες στο Ζάππειο

Με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό χώρο γιόρτασε  τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε τους δεκάδες λαμπερούς και αξιότιμους καλεσμένους της στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, έναν χώρο ιστορικής σημασίας.

Ανάμεσα στα ονόματα που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Κάτια Ζυγούλη αλλά και πολιτικοί όπως η Φώφη Γεννηματά και το ζεύγος Πατούλη.

Ο προεξάρχων καλεσμένος της κυρίας Βαρδινογιάννη ήταν ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Από τις κυρίες της πολιτικής που ξεχώρισαν ήταν η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη, η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.,Φώφη Γεννηματά, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, με τον γιο της Αλέξανδρο.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση και η ακαδημαϊκός και πρύτανης της Σορβόννης, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Εδώ με την Βάσω και τον Παναγιώτη Τσάκο και τη Δήμητρα Φιλίππου

Δείτε τις φωτογραφίες από τους επώνυμους καλεσμένους της βραδιάς στο gallery που ακολουθεί: