Ήβη Αδάμου: Πώς αποφάσισε να ονομάσει την κόρη της
Ελλάδα

Ήβη Αδάμου: Πώς αποφάσισε να ονομάσει την κόρη της

Ήβη Αδάμου: Πώς αποφάσισε να ονομάσει την κόρη της

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τι όνομα θα δώσει στην μόλις 5μιση μηνών κόρη της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη, αλλά λόγω της συμμετοχής της στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Α βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου και έγινε η συνέντευξη.

Η μικρή θα έχει διπλό όνομα, Ανατολή-Νεφέλη, ενώ όπως υποστήριξε η ερμηνεύτρια ο Μιχάλης όχι μόνο βοηθάει, αλλά χωρίς εκείνον δεν θα ήταν το ίδιο εύκολα τα πράγματα για εκείνη με το μωρό.

«Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο» σχολίασε και πρόσθεσε: “Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς».

Όσο για το αν θα παντρευτούν με αφορμή και τη βάφτιση της κόρη τους; «Δεν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι» είπε σχετικά, ενώ τόνισε πως η μικρή έχει μεγάλα μάτια όπως η ίδια, αλλά έχει πάρει το μπλε χρώμα του μπαμπά της, στον οποίο μοιάζει και περισσότερο».