Αφροδίτη Λιάντου: “Θα άρπαζα σίγουρα την ευκαιρία να πάω στη Eurovision”
Ελλάδα

Αφροδίτη Λιάντου: “Θα άρπαζα σίγουρα την ευκαιρία να πάω στη Eurovision”

Αφροδίτη Λιάντου: “Θα άρπαζα σίγουρα την ευκαιρία να πάω στη Eurovision”

Τι της είπε η Εβελίνα Παπούλια, όταν έφευγε για το Λονδίνο;

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της showbiz, η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό με το ταλέντο της στη μουσική.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι” πως είναι αρκετά αυτά που της λείπουν από την πατρίδα της και κυρίως οι άνθρωποι, καθώς οι Λονδρέζοι είναι πιο εσωστρεφείς ως λαός.

Η διασημότητα των γονιών της δεν την επηρέασε ποτέ, γιατί και οι δύο διατήρησαν σε όλη την σταδιοδρομία τους ένα χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν προωθούσαν αυτή την πλευρά τους.

Από την μαμά Εβελίνα Παπούλια έχει πάρει το πείσμα και την προσήλωση για τους στόχους της, ενώ από τον πατέρα της, Γιώργο Λιάντο, κληρονόμησε τις πιο “σκοτεινές” πτυχές του σύμφωνα με την ίδια:

“Έχω πάρει κάποια κακά του μπαμπά μου. Μερικές φορές είμαι απαισιόδοξη. Είμαι drama queen”.

Ακόμη, εξέφρασε και την επιθυμία της να συνεργαστεί σε κάποια στιγμή με τους γονείς της επί σκηνής, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κάνει τα απαραίτητα μαθήματα υποκριτικής.

“Θα έκανα πρώτα ηθοποιία, να ξέρω τι μου γίνεται και μετά θα το έκανα”, εξήγησε.

Στο τέλος, μοιράστηκε και τα λόγια που της είπε η μητέρα της σε μια επίσκεψή της στο Λονδίνο, όταν ήταν φοβισμένη για τη νέα της αρχή, όπου τη συμβούλευσε να μην την τρομάζει τίποτα, παρά μόνο η στασιμότητα.

“Μου είπε να μη φοβάμαι τις αλλαγές, αλλά τη στασιμότητα και μου το είπε, όταν είχα πάει Λονδίνο, γιατί ήμουν φοβισμένη και μόνη μου. Μου είχε γράψει ένα σημείωμα με αυτό και το έχω κρατήσει ακόμα”.

https://streamable.com/4x4kp