Άγρια κόντρα Ακρίτα – Μπογδάνου και ραντεβού στα… δικαστήρια!
Ελλάδα

Άγρια κόντρα Ακρίτα – Μπογδάνου και ραντεβού στα… δικαστήρια!

Άγρια κόντρα Ακρίτα – Μπογδάνου και ραντεβού στα… δικαστήρια!

Στο στόχαστρο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν Μπογιόπουλος και Ακρίτα

Μια ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στο Twitter προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Η δημόσια θέση όμως της Έλενας Ακρίτα που υποστήριξε τον συνάδελφό της έκανε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να την προειδοποιήσει ότι θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραψε στο Twitter: «Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει γράφοντας μεταξύ άλλων: «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μου έχεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της κόντρας η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook: «Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος…».

Ο Μπογιόπουλος σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση: «Αγαπημένη μου Ελενα, κυρίες και κύριοι, ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”, ο βουλευτής και – κατά δήλωσή του – “διανοούμενος” Μπογδάνος, με… απειλεί ότι “μου τη χαρίζει χρόνια τώρα” και ότι “Ηρθε και η δική μου ώρα…”. Κατόπιν αυτών δηλώνω ότι… σκιάχτηκα».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν το “άφησε να πέσει κάτω” και έσπευσε να απαντήσει προειδοποιώντας: «Έγραψε ό,τι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία και το έγραψε για μένα. Και με την Ακρίτα λοιπόν στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τέλους, με κάθε υβριστή, με κάθε φορέα ηθικού πλεονεκτήματος που στοχοποιεί και απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά μου».

Η Έλενα Ακρίτα αναδημοσίευσε το tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’ Έχει δίκιο! Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’»