Έλενα Ακρίτα: “Για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς”
Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα: “Για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς”

Έλενα Ακρίτα: “Για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς”

Απάντηση στα όσα τις καταλόγισε ο Μάρκος Σεφερλής από την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, δίνει η Έλενα Ακρίτα. Η κριτική της προς τον κωμικό, αλλά και η απάντησή του, φαίνεται πως προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα social media. Η δημοσιογράφος περιγράφει πως “οι θαυμαστές του” ηθοποιού στέλνουν υβριστικά μηνύματα τόσο σε αυτήν, όσο και στην οικογένειά της. Η Έλενα Ακρίτα με τη νέα της ανάρτηση στο Facebook, δεν της έχει αποσταλεί για την ώρα μηνυτήρια αναφορά, όπως είχε αναφέρει ο Μάρκος Σεφερλής.

Η δημοσιογράφος επιστρέφει στις δηλώσεις Σεφερλή, αναφορικά με τον γιο του και σχολιάζει: «Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς;»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156327719609177

Την Τετάρτη, η Έλενα Ακρίτα αναδημοσίευσε στο προφίλ της, ανάρτηση άλλου χρήστη που στηλίτευσε την αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή. Κάτω από την ανάρτηση, η δημοσιογράφος απάντησε σε άλλους χρήστες που υπερασπίστηκαν τον ηθοποιό. Η κα. Ακρίτα έμεινε στη θέση της πως, μέσα από τα έργα του ο ηθοποιός χλευάζει ανθρώπους “επειδή είναι παχύσαρκοι, γυναίκες, γκέι, αλλοδαποί, κοντοί, ψηλοί, ‘άσχημοι’”.  Στη συνέχεια και για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων, στις οποίες προέβαλε σκετς από παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.

Με μήνυση απειλεί ο Μάρκος Σεφερλής

«Δούλευαν οι γονείς μου μέρα νύχτα για να με μεγαλώσουν, έχω κάνει ό,τι έχω κάνει με τον ιδρώτα μου για να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα και όλους αυτούς που έχουν βγει να πουν αυτά που έχουν πει για εμένα» ανέφερε στο τηλεοπτκό του ξέσπασμα το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στην κριτική της Ακρίτα και τόνισε: «Έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του, για τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του» σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη «Δεν επιτρέπω στο παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας σου είναι σκουπίδι. Να πει για εμένα ό,τι θέλει, αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω» είχε πει συγκεκριμένα.

Νωρίτερα, τόσο ο γιος του Χάρης, όσο όμως και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά είχαν εκφράσει μέσω instagram τη συμπαράστασή τους στον ηθοποιό.