Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια»
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια»

Όσα είπε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και την περιβόητη φωτογραφία με τον Snik

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί για τους λόγους που χώρισαν με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο ενώ ξεκαθαρίζει αν μπήκε ανάμεσα στον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε γιατί δεν υπήρχε πια η σπίθα ανάμεσά μας. Όταν αυτό συμβαίνει στα 27 σου, είναι λογικό να σκεφτείς: «Έτσι θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα;». Στην ηλικία που είμαι εγώ τώρα είναι λογικό να αποζητώ και το πάθος και την ένταση. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Και μπορεί να μην είμαστε πια ζευγάρι, αλλά επικοινωνούμε καθημερινά και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο. Ακόμη και όταν μετακόμισα σε άλλο σπίτι, ήταν δίπλα μου και με στήριζε» λέει χαρακτηριστικά για τον πρώην σύζυγό της.

«Τον τελευταίο καιρό είχαμε γίνει σαν αδέλφια, σαν κολλητοί φίλοι, σαν να ήμασταν πατέρας και κόρη, γιατί έχουμε και διαφορά ηλικίας. Είχαμε όλους αυτούς τους ρόλους, αλλά ταυτόχρονα ήταν και ο σύντροφος που δίπλα του αισθανόμουν ασφαλής. Ήξερα δηλαδή ότι αν τον πάρω τηλέφωνο και του πω το πρόβλημά μου, θα μου το λύσει. Απλά στην πορεία χάθηκε η ερωτική φλόγα και ήμασταν όντως σαν αδελφάκια» συμπληρώνει.

«Άκουσα που είπαν κάπου ότι ο Αριστομένης με έδιωξε από το σπίτι. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και είναι ένα από τα πολλά fake news που κυκλοφορούν» ξεκαθαρίζει ενώ για το αν μπήκε ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της λέει:

«Ούτε αυτό ισχύει. Αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, δεν θα το είχατε δει τόσο καιρό που έχω χωρίσει; Ειδικά το πρώτο διάστημα που με κυνηγούσαν οι παπαράτσι και οι δημοσιογράφοι για να μάθουν γιατί χώρισα, όλο και κάτι θα είχε πάρει το μάτι τους. Φαντάσου ότι χώρισα τον Σεπτέμβριο, έχουμε Ιούνιο και δεν έχουν δει κανέναν άλλο άνθρωπο στο πλευρό μου. Ούτε θα έβγαινε ο Αριστομένης να μιλάει με τόσο καλά λόγια για εμένα αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο».

Οι φήμες για τον Snik

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Snik και αφήνουν να εννοηθεί ότι η Αλεξάνδρα ήταν ο λόγος που χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσά μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια».

Μπήκες στη διαδικασία να στείλεις ένα μήνυμα στην Ηλιάνα και να της πεις να μην πιστεύει όσα γράφονται;

Όχι. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και θα αισθανόμουν πολύ άβολα. Πιστεύω ότι θα το έκανε ο Snik.

Είναι από τους άντρες που, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσες να τον δεις ερωτικά; Έχει εντελώς διαφορετικό στυλ από τον πρώην σύζυγό σου.

Δεν είναι ένα το πρότυπο του άντρα που με ελκύει. Δεν είναι δηλαδή ότι το στυλ του Snik δεν μου αρέσει. Απλά μεταξύ μας δεν υπήρχε χημεία. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του άλλου. Θα μπορούσε κάλλιστα η επόμενη σχέση μου να είναι με έναν τράπερ και μετά να κάνω δεσμό με έναν δικηγόρο.

Μιλώντας μαζί του κατάλαβες γιατί χώρισε από την Ηλιάνα;

Όχι, δεν μπήκαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Απλά στην κουβέντα που κάναμε μου το ανέφερε.

Ποιο λάθος που έκανες στη δική σου σχέση δεν θα ήθελες να επαναλάβεις σε μια επόμενη;

Θα ήθελα να είμαι πιο σίγουρη για τις αποφάσεις μου. Και το λέω αυτό γιατί αποφάσισα να παντρευτώ τον Αριστομένη στα 24 μου. Ίσως θα έπρεπε να έχει δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση μας. Την επόμενη φορά που θα παντρευτώ θα ήθελα να το έχω σκεφτεί πιο ώριμα και να είμαι 1.000% σίγουρη για τον άνθρωπο που θα έχω δίπλα μου, αλλιώς μπορούμε να συμβιώνουμε και όπου μας βγάλει.