Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Διακοπές με την κόρη της και φίλους στα Σύβοτα
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Διακοπές με την κόρη της και φίλους στα Σύβοτα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Διακοπές με την κόρη της και φίλους στα Σύβοτα

Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με την 13χρονη κόρη της, Μελίνα.

Στην παρέα της βρίσκεται και η καλή της φίλη, η τραγουδίστρια από την Σουηδία, Τες Μέρκελ και τα δύο της παιδιά αλλά και ο επίσης μουσικός από το συγκρότημα Alcazar, Aνδρέας Λούντστεντ.

Η δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Σουηδία επέλεξε να κάνει διακοπές στα γραφικά και καταπράσινα Σύβοτα όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Μαγεμένη από τη φυσική ομορφιά της περιοχής που συνδυάζει βουνό και θάλασσα έκανε εκδρομές σε όλα τα αξιοθέατα που προσφέρει η περιοχή για να ξεναγήσει και τους φίλους της.

Η όμορφη παρέα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Αχέροντα όπου ανέβηκαν με άλογα μέχρι τις πηγές του ποταμού.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θέλει η κόρη της να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ελλάδα και να την αγαπήσει όπως εκείνη.

Η μικρή Μελίνα ξετρελάθηκε με την περιοχή ενώ το καθημερινό πρόγραμμα τους περιελάμβανε κολύμπι, θαλάσσια σπορ και βόλτες στα όμορφα χωριά της Θεσπρωτίας αλλά και στην κοσμοπολίτικη Πάργα, από όπου και αγόρασαν αναμνηστικά για τους αγαπημένους τους φίλους στην Σουηδία.

Μάλιστα η παρέα επισκέφτηκε και τους Παξούς και τους Αντίπαξους, ένα ταξίδι που κάνει πολύς κόσμος που επισκέπτεται την ευρύτερη περιοχή της Πάργας καθώς τα πανέμορφα νησάκια του Ιονίου βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τις ακτές της Θεσπρωτίας.