Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε την πρόταση του Open για εκπομπή με την Αθηνά Οικονομάκου
Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε την πρόταση του Open για εκπομπή με την Αθηνά Οικονομάκου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε την πρόταση του Open για εκπομπή με την Αθηνά Οικονομάκου

Όσα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση από το κανάλι OPEN, για παρουσίαση εκπομπής, μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου.

«Με… γυροφέρνει η τηλεόραση στο κομμάτι της παρουσίασης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, εξηγώντας πως ανάλογα τη στιγμή και τους συνεργάτες επεξεργάζεται κάθε φορά, την όποια πρόταση του γίνεται, δίχως να την απορρίπτει αμέσως.

Αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα έπρεπε να είχαν αναβληθεί για λόγους ευθιξίας. Γεγονός που επισήμανε και μέσω του προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου, όπως είπε προσπαθεί να είναι όσο μπορεί,ενεργός.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά, εμείς τα δυσκολεύουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην παρέμβασή του για το εν λόγω θέμα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε, φυσικά και για την γυναίκα του και συνάδερφο, Λένα Δροσάκη, με την οποία έχουν χαράξει μια κοινή πορεία τριών χρόνων και έχουν αποκτήσει ένα γιο.

«Τη Λένα την είδα πρώτη φορά στο θέατρο και εντυπωσιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πώς αισθανόταν τις μέρες, που η σύζυγός του κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ο ίδιος συνεργαζόταν μαζί του σε σίριαλ, δήλωσε πως δέχθηκε σκληρή κριτική.

Εξήγησε, ωστόσο, πως υπήρξε κοινή απόφαση με τη γυναίκα του, Λένα Δροσάκη, να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη σειρά, καθώς εκείνη την περίοδο, λόγω του lockdown,εκείνος και η σύζυγός του, ήταν χωρίς δουλειά.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων», στο Μέγαρο Μουσικής, που κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου