Αλέξης Παππάς: Δέχτηκε δημόσια «συγγνώμη» από την αγαπημένη του, Αλέσια
Ελλάδα

Αλέξης Παππάς: Δέχτηκε δημόσια «συγγνώμη» από την αγαπημένη του, Αλέσια

Αλέξης Παππάς: Δέχτηκε δημόσια «συγγνώμη» από την αγαπημένη του, Αλέσια

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Το ειδύλλιο του Αλέξη Παππά και της Αλέσια ήταν το hot topic των Μέσων πολύ πριν αποχωρήσει ο ηθοποιός από το Survivor, καθώς η ανορθόδοξη και γρήγορη  εξέλιξη του ρομάντζου τους, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά που απαντήθηκαν πολλάκις έκτοτε στα πάνελ από τους ίδιους.

Μετά το ριάλιτι επιβίωσης το ζευγάρι έκανε ένα μυστικό ταξίδι στο Ντουμπάι, όπως είδαμε αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΟΚ!, και έζησαν εκεί τον έρωτά τους απολαμβάνοντας μακριά από όλους και από όλα διακοπές τους την περίοδο μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα, έδωσαν ραντεβού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Πέμπτη του Πάσχα. Ο Αλέξης ταξίδεψε μυστικά από την Ελλάδα και η Αλέσια από την Ιταλία και έμειναν μαζί μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

Και οι δύο έχουν αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσει η σχέση τους από απόσταση, γι΄αυτό και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί.

Δυστυχώς, όμως, αυτή τη φορά η Αλέσια δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα και αποφάσισε να ζητήσει μία μεγάλη και δημόσια «συγγνώμη» στον εκλεκτό της καρδιάς της μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, στο οποίο και τον τάγκαρε.

«Αγάπη μου, πρέπει να σου ζητήσω “συγγνώμη” που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα ταξιδέψω σύντομα στην Ελλάδα γιατί μου λείπεις φοβερά» ακούγεται να λέει η σύντροφος του ηθοποιού.