Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει ποιο ήταν το άγχος του όταν γεννήθηκε ο γιος του
Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει ποιο ήταν το άγχος του όταν γεννήθηκε ο γιος του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει ποιο ήταν το άγχος του όταν γεννήθηκε ο γιος του

Τι είπε για τη νέα ζωή στο σπίτι

Πριν από τέσσερις μήνες ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και τώρα οι δυο τους βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη που έγιναν γονείς και διανύουν μια ξεχωριστή περίοδο στη ζωή τους. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ μίλησε στην εκπομπή Love It για τη γέννηση του γιου του και τις δυσκολίες των ηθοποιών εν μέσω πανδημίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γιος μας ήρθε πριν τέσσερις μήνες, το απολαμβάνουμε και ζούμε όμορφες στιγμές με το παιδί στο σπίτι. Είναι ένα θαύμα της ζωής που δεν φωτίζει μόνο εμάς, αλλά και τα όνειρά μας, το παρόν και το μέλλον μας. Μαθαίνουμε πολλά πράγματα από εκείνον. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει σε κάνει να μπεις στον κόπο να έρθεις κοντά του να τον νιώσεις και να επικοινωνήσεις. Δεν είναι ένας ρόλος είναι η ζωή», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να δώσω συμβουλές. Είμαι πολύ νέος μπαμπάς. Πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ακούσεις το παιδί σου. Μπορεί να πονάει, να πεινάει, να είναι στενοχωρημένο. Τα παιδιά και ειδικά τα μωρά, όσο περισσότερο επικοινωνείς μαζί τους δημιουργούν μια ενσυναίσθηση πιο υψηλή που είναι σημαντική και για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Μιλώντας για τις αλλαγές που φέρνει ένα μωρό στη ζωή του ζευγαριού είπε: «Το ζευγάρι πρέπει να είναι δεμένο για να υποδεχτεί ένα νέο μέλος. Πρέπει να επικοινωνεί, να μιλά, να συζητά και να βρίσκει λύση σε κάθε πρόβλημα. Όταν υπάρχει αγάπη και κατανόηση τα υπόλοιπα λύνονται. Πρέπει να πηγαίνεις με τον σύντροφο μαζί στο κύμα».

Ενώ, αναφερόμενος στο άγχος μετά τη γέννηση του μωρού είπε: «Το μικρό μου άγχος στην αρχή ήταν πως θα τον πιάσω, θα τον αγκαλιάσω, θα τον ταΐσω και θα τον αλλάξω. Αυτά ήρθαν, όμως, με ένα φυσικό τρόπο».

Τέλος, για τις δυσκολίες στον κλάδο των ηθοποιών είπε: «Ο κλάδος μας είναι ο πρώτος που έκλεισε και ο τελευταίος που θα ανοίξει στο κομμάτι του θεάτρου. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα ακόμη αντέχουν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Η ΕΡΤ έκανε ένα φοβερό άνοιγμα και έφτιαξε τρεις σειρές μυθοπλασίας που ταρακούνησε τη βραδινή ζώνη».

https://streamable.com/binl0k