Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη
Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ο «Αλέξης Τσίπρας» στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν.

Ο ηθοποιός, έχοντας βρει πλέον τον εαυτό του, ύστερα από μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, η οποία τον έκανε να χάσει τον έλεγχο, παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη και αναφέρθηκε στο πώς βλέπει το μέλλον στο θέμα της οικογένειας.

Η δύσκολη περίοδος

«Συνέβησαν κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή… Κατάλαβα ότι είχα χάσει τον έλεγχο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό People σχετικά με την κοσμική του ζωή και τις συνήθειες που κατάλαβε ότι δεν τον γέμιζαν:

«Ήρθε η στιγμή που ένιωσα ότι μπούκωσα από όλο αυτό το κομμάτι και είπα “Όχι, δεν θέλω άλλο αυτό το πράγμα στη ζωή μου”. Λίγο αν με παρατηρήσει κάποιος, ειδικά από τη δική σου πλευρά, των δημοσιογράφων, θα διαπιστώσει αυτή την προσωπική αλλαγή τα τελευταία δύο-τρία χρόνια».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν κατάλαβε ότι χάνει τον εαυτό του αποφάσισε να πάρει δραστικές λύσεις: «Κοίταξε, συνέβησαν διάφορα πράγματα στην προσωπική μου ζωή κι αυτά τα πράγματα έφεραν μια στροφή 180 μοίρες, για να πω «Ώπα, τι γίνεται εδώ; Έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο, φίλε”. Τον πρώτο καιρό το έριξα στην εργασιοθεραπεία, δού λευα επτά μέρες την εβδομάδα στο θέατρο και την τηλεό – ραση, κάποια στιγμή όμως κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι λύση, να κρύβεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι.

Έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Σταδιακά, άρχισα να εξερευνώ κομμάτια του εαυτού μου, πώς έφτασα ως εδώ, γιατί έφτασα ως εδώ, τι θέλω να αφήσω, τι θέλω να αλλάξω, σε τι είμαι φάουλ. Επίσης, εδώ και έξι μήνες κάνω ψυχοθεραπεία. Δεν θέλω να κουβαλάω άλλο ενοχές και λάθη του παρελθόντος. Δεν θέλω πια να κουβαλάω τίποτα. Μπορώ να είμαι ήρεμος;».

Η Λένα Δροσάκη και η οικογένεια

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με τη Λένα Δροσάκη και απάντησε στο πόσο τον έχει επηρεάσει.

«Δεν ξέρω αν είμαι κάποια νέα εκδοχή, σίγουρα όμως είμαι μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου. Κι αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας.

Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης».

Όσο για το αν έχει φανταστεί τον εαυτό του με γυναίκα και παιδιά:

«Νομίζω ότι δεν θα δώσω ποτέ στα σίγουρα μια τέτοια απάντηση. Γιατί μπορεί να έχω προσπαθήσει στο παρελθόν και να μην έχει λειτουργήσει, οπότε θα πω ότι αυτό θα έρθει στην ώρα του, αλλά και με αυτόν τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις το δικό της παιδί. Όχι να δημιουργήσεις οικογένεια για να εκπληρώσεις όνειρα άλλων».

Για το αν έχει νιώσει το συναίσθημα του: «Εγώ σε σένα θέλω να δω τη συνέχειά μας»: «Παλαιότερα, δεν μπορώ να πω ότι το έχω βιώσει. Όχι! Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα του, αλλά χωρίς να πιέσω τα πράγματα. Να βγει, επιτέλους, αυθόρμητα, χωρίς τα «πρέπει». Πετάω πια πολλά «πρέπει» από τη ζωή μου».