Αλέξης Κούγιας: Δίνει νέα τροπή στην κόντρα του Νίκου Μουτσινά με την Εύη Βατίδου
Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Δίνει νέα τροπή στην κόντρα του Νίκου Μουτσινά με την Εύη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας: Δίνει νέα τροπή στην κόντρα του Νίκου Μουτσινά με την Εύη Βατίδου

Τελειωμό δεν έχει η ιστορία που δημιουργήθηκε μεταξύ Εύης Βατίδου και Νίκου Μουτσινά, με αφορμή κάποια σχόλια του τελευταίου στην εκπομπή του για την Εύη.

Μετά τη χθεσινή, έντονη παρέμβαση της κυρίας Βατίδου στο “Πρωινό” οι αναρτήσεις της στο Instagram συνεχίστηκαν με posts όπως αυτό:

https://www.instagram.com/p/BtwWx4yi44R/?utm_source=ig_web_copy_link

Η σβησμένη ανάρτηση

Η Εύη Βατίδου φέρεται να ανέβασε στο Instagram και ένα post το οποίο βεβαίως εξαφάνισε λίγο αργότερα.

Σε αυτό ανέφερε τα εξής: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς… Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδώ . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε Γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ. Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά…και ευχαριστώ το Μένιο γιατί ο Μένιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθάει δεν ξεχνάω και ξέρω να λέω και συγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια

Πράγματι, ο Αλέξης Κούγιας με επιστολή του προς τα Μέσα τοποθετήθηκε για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, κυρίως διότι αφορά τα παιδιά του και έδωσε μια νέα τροπή στο ζήτημα που μάλλον θα πρέπει να ενοχλήσει την κυρία Βατίδου (παρά το ότι πλέκει το εγκώμιο του συζύγου της).

Σε αυτήν την επιστολή, ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων καταφέρεται εναντίον της κυρίας Βατίδου για την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης τους ενώ παίρνει θέση και για το μελλοντικό επάγγελμα της κόρης του, ισχυριζόμενος ότι μεγαλώνοντας θα ασχοληθεί με τη δικηγορία!

“Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάϊρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ. Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος.

Ακούστε τι ακριβώς αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή Happy Day: