Αλίκη Κατσαβού: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση του Φοίβου μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Ελλάδα

Αλίκη Κατσαβού: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση του Φοίβου μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση του Φοίβου μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Ποια η επικοινωνία της με τις κόρες του αγαπημένου ηθοποιού

Στην κάμερα της εκπομπής  «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και αναφέρθηκε στο πώς είναι η ζωή της μετά τον χαμό του Κώστα Βουτσά, ενώ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια και στις κόρες του δημοφιλούς ηθοποιού.

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού και συνέχισε: «Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Ερωτηθείσα για το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο ανήλικος γιος της ανέφερε. «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε».

Όπως είπε με τις κόρες του Κώστα έχει πολύ καλή σχέση. «Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας.» Διευκρίνισε ότι δεν θέλει να πάρει θέση στα θέματα των κοριτσιών με τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά.

«Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Τέλος, για τα επαγγελματικά της σχέδια και το πως τα επηρέασε η πανδημία, σημείωσε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».