Αλίκη Κατσαβού: “Ό,τι περιουσία υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά. Ο Φοίβος θα έχει μερίδιο από τα πνευματικά δικαιώματα”
Ελλάδα

Αλίκη Κατσαβού: “Ό,τι περιουσία υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά. Ο Φοίβος θα έχει μερίδιο από τα πνευματικά δικαιώματα”

Αλίκη Κατσαβού: “Ό,τι περιουσία υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά. Ο Φοίβος θα έχει μερίδιο από τα πνευματικά δικαιώματα”

Ποια ήταν η τελευταία συζήτηση που έκανε με τον Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο;

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσημέρι” ήταν η Αλίκη Κατσαβού, η οποία αποκάλυψε τα συναισθήματά της για την απώλεια του Κώστα Βουτσά, τα λόγια που είπε στον γιο της για τον χαμό τoυ και τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

“Η δραστηριότητα ήταν διαρκής για τον Κώστα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φύγει”, είπε αρχικά.

“Προσπαθούσα να εμψυχώνω τον εαυτό μου και πίστευα ότι θα τα καταφέρει”, εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.

“Ήλπιζα και πιστεύω ότι αυτός είναι ένας μηχανισμός του εαυτού μου”, είπε ακόμα, ενώ δήλωσε ότι μία ημέρα πριν μπει στο νοσοκομείο είχαν κάνει φωτογράφιση και έπαιζε με τον γιο τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τελικά ο αγαπημένος της και σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός θα “έφευγε” από τη ζωή μόλις λίγες ώρες πριν από τον χαμό του.

“Ήταν σε καταστολή ο Κώστας, δεν μπορούσε να με ακούσει”, παραδέχτηκε στη συνέχεια.

“Όταν βγήκε από την καταστολή είχαμε μία μικρή επικοινωνία”, δήλωσε.

“Μου έλεγε άκου, άκου, άκου αλλά από την αγωνία μου δεν κατάλαβα τι μου έλεγε και τέλειωσε το τραγούδι και δεν ξέρω ποιο ήταν”, αποκάλυψε για την τελευταία τους κουβέντα.

“Στον Φοίβο το είπα αρκετές ημέρες μετά την κηδεία”, υπογράμμισε.

“Του είπα ότι ο μπαμπάς πέθανε, σταμάτησε το σώμα να λειτουργεί, δεν μας ακούει, δεν μας βλέπει, δεν μπορεί να έρθει, αλλά δεν υποφέρει, ήταν πολύ μεγάλος και πολύ άρρωστος και γι’ αυτό συνέβη αυτό”, δήλωσε ότι ήταν τα λόγια της στον γιο της.

“Είδα μία θλίψη στον μικρό”, συμπλήρωσε και δήλωσε ότι αποφάσισε να του πει ότι ο μπαμπάς έγινε φως.

https://streamable.com/rqxg08

“Νομίζω ότι είμαι αρκετά εύστροφη για να βρω λύση για να βιοποριστώ”

“Δεν πρόκειται να τον αφήσει κανένας μας, όχι μόνο εγώ αλλά ούτε η ελληνική κοινωνία να τον ξεχάσει τον μπαμπά του”, εξομολογήθηκε για τον μικρό Φοίβο.

“Είναι χρέος μου να του δείξω τι σπουδαίο μπαμπά είχε”, διευκρίνισε η Αλίκη.

“Ποτέ δεν είναι κανείς έτοιμος για να χάσει τον αγαπημένο του”, ανέφερε ακόμα,

“Τις αγαπάω και με αγαπάνε πάρα πολύ”, είπε για τις κόρες του Κώστα Βουτσά και την παρέα που κάνουν τα εγγόνια του με τον γιο της..

“Ό,τι υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά. Ο Φοίβος θα έχει τα πνευματικά δικαιώματα, το μερίδιό του”, δήλωσε στη συνέχεια σχετικά με το γεγονός ότι δεν άφησε διαθήκη ο Κώστας Βουτσάς.

“Είμαι πάρα πολλά χρόνια ηθοποιός”, τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στην επιχείρηση που έχει ανοίξει και δήλωσε ότι τη φοβίζει η πανδημία.

“Δεν βασιζόμουν επαγγελματικά στον Κώστα”, διευκρίνισε ακόμα, προσθέτοντας: “Νομίζω ότι είμαι αρκετά εύστροφη για να βρω λύση για να βιοποριστώ σωστά και αξιοπρεπώς γιατί πρέπει να μεγαλώσω ένα παιδί”.

https://streamable.com/t2ryjv