Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Εύχεται «Καλό μήνα» παρέα με τον σκύλο της και στίχους Ελύτη
Ελλάδα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Εύχεται «Καλό μήνα» παρέα με τον σκύλο της και στίχους Ελύτη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Εύχεται «Καλό μήνα» παρέα με τον σκύλο της και στίχους Ελύτη

Συνεχίζει τις διακοπές της η ερμηνεύτρια

Ευδιάθετη ξεκίνησε την ημέρα της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια καλωσόρισε τον Αύγουστο από την Κέρο παίζοντας με τον σκύλο της ενώ απολάμβανε τα καταγάλανα νερά στο σκάφος που βρισκόταν. Η ίδια το τελευταίο διάστημα χαλαρώνει και γυρνά τα νησιά του Αιγαίου περνώντας τις πιο μαγικές διακοπές.

Με δύο σούπερ γλυκιές φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της που της έδειχνε την αγάπη του με “φιλιά” η Άλκηστις ευχήθηκε το πρωί του Σαββάτου “Καλό Μήνα” στους θαυμαστές της ενώ παρέθεσε και μερικούς σχετικούς στίχους από το ποίημα “Άσημον” του Οδυσσέα Ελύτη:

“Γαβ η αγάπη, γαβ η απάρνηση, γαβ του κόσμου οι αποστάσεις και οι μακρύτατοι καιροί ,δεν ακούγεται πια τίποτα. Κείνο που ΄θελε ο Θεός η ψυχή μου η προς στιγμήν αιώνια το ΄νιώσε. Και ξαναβρήκε το νόημα της υλακής του ο σκύλος. Νά τες τώρα που σιγά σιγά επιστρέφουν οι στεριές. Υπόσταση λαβαίνουν οι άνθρωποι… Να μές τους αιθέρες κατεβαίνει με ένα δίσκο φρέζιες τρέμουσες. Η γυναίκα που τη λεν Γαλήνη. Καλό μήνα με προσοχή…”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γαβ η αγάπη ,γαβ η απάρνηση, γαβ του κόσμου οι αποστάσεις και οι μακρύτατοι καιροί ,δεν ακούγεται πια τίποτα . Κείνο πούθελε ο Θεός η ψυχή μου η προς στιγμήν αιώνια το νοιωσε Και ξαναβρήκε το νόημα της υλακής του ο σκύλος . Νά τες τώρα που σιγά σιγά επιστρέφουν οι στεριές. Υπόσταση λαβαίνουν οι άνθρωποι … Να μές τους αιθέρες κατεβαίνει με ένα δίσκο φρέζιες τρέμουσες η γυναίκα που τη λεν Γαλήνη ( Οδ . Ελυτης ) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ … με προσοχή …… #Summer #greece #mybeautifulcountry #kyklades #aegean #loveanimals #lovedogs Υλακή : γαύγισμα , ουρλιαχτό 😀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις