Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνει… κουπί για να βγούμε από την κρίση και τραγουδάει “Μένουμε σπίτι”
Ελλάδα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνει… κουπί για να βγούμε από την κρίση και τραγουδάει “Μένουμε σπίτι”

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνει… κουπί για να βγούμε από την κρίση και τραγουδάει “Μένουμε σπίτι”

"Είναι για καλό μας!" λέει

Ο Απρίλης βρήκε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να κάνει… κουπί, όχι βεβαίως με την κυριολεκτική έννοια του όρου αλλά πάνω στο αντίστοιχο μηχάνημα γυμναστικής.

Η ερμηνεύτρια μάλιστα τραγουδούσε μια παραλλαγή ενός γνωστού παιδικού τραγουδιού έχοντας αλλάξει τους στίχους σε “Μένουμε σπίτι”.

“Καλό μήνα! Έχουμε λίγο κουπί ακόμα αλλά είναι για καλό μας!” ακούγεται να λέει στο βίντεο την ώρα που κάνει γυμναστική.

“Μένουμε σπίτι… σας παρακαλώ … και θα ξαναβρεθούμε όλοι μια αγκαλιά ,μια φωνή, να τραγουδήσουμε να γελάσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας Ελπίζω σύντομα σε μια κανονικότητα … Πολύ σκληρό το lockdown και οι επιπτώσεις του…όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στη ψυχή μας. Εύχομαι, έτσι ξαφνικά όπως έκλεισαν τα πάντα, έτσι ξαφνικά να ανοίξουν πάλι όλα και η οικονομία να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση για όλο το κόσμο και αντί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες να ξανά ξεκινήσει από κει που έμεινε…Υπομονή… σας αγαπώ. Θα το περάσουμε”, έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μένουμε σπιτι … σας παρακαλώ … και θα ξαναβρεθούμε όλοι μια αγκαλιά ,μια φωνή, να τραγουδήσουμε να γελάσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας Ελπίζω σύντομα σε μια κανονικότητα … Πολυ σκληρό το lock down και οι επιπτώσεις του…όχι μόνο στην οικονομία αλλα και στη ψυχή μας. Εύχομαι ,έτσι ξαφνικά όπως έκλεισαν τα πάντα ,έτσι ξαφνικα να ανοίξουν πάλι όλα και η οικονομία να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση για όλο το κόσμο και αντί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες να ξανά ξεκινήσει από κει που έμεινε …Υπομονή … σας αγαπώ . Θα το περάσουμε #menoumespiti #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeople

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις