Αμαλία Κωστοπούλου: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη
Ελλάδα

Αμαλία Κωστοπούλου: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη

Αμαλία Κωστοπούλου: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη

Η εντυπωσιακή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ζει εδώ και χρόνια μακριά από την Ελλάδα

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναζήτησε την τύχη της πριν από μερικά χρόνια η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία βρέθηκε εκεί για σπουδές και έμεινε μόνιμα.

Η πανέμορφη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Berkley και πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν ολοκλήρωσε εκεί τα μαθήματά της, αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, εκεί όπου βρήκε δουλειά μετά τις σπουδές της.

Η Αμαλία, μάλιστα, είχε και μια πολύ δύσκολη στιγμή εκεί, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όταν ένα διερχόμενο Ι.Χ. παραβίασε το stop με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Η μητέρα της, αν και έγκυος στο παιδί του συζύγου της Βασίλη Κικίλια, έσπευσε στην Αμερική για να σταθεί στο πλευρό της, με την Αμαλία να χρειάζεται να μπει δύο φορές στο χειρουργείο.

Πλέον είναι καλά στην υγεία της και μάλιστα, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από το Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίας και ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με το γνωστό τραγούδι του Frank Sinatra “New York”.