Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε»
Ελλάδα

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε»

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε»

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο ΟΚ!

Το «Κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο OPEN με την Αναστασία Παντούση να έχει τον ρόλο της Ιφιγένειας που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, το ενδεχόμενο μιας οικογένειας στο μέλλον αλλά και κατά πόσο την αναγνωρίζουν στο δρόμο.

Σε αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο; Τι σου λένε;

Τις περισσότερες φορές δεν με αναγνωρίζουν – σπάνια κυκλοφορώ βαμμένη και τελευταία με τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό έχει τύχει να χαιρετήσουν συνάδελφό μου που παίζαμε στο ίδιο σήριαλ και εμένα όχι!

Δεν με καταλαβαίνουν, είμαι διαφορετική και μου αρέσει αυτό. Όσοι με γνωρίζουν, είτε από την «Έξαψη» είτε από το «Κόκκινο ποτάμι» μου μιλάνε με πολύ ωραία λόγια. Πρόσφατα, ένας κύριος από τον Πόντο με είδε στη Θεσσαλονίκη και μου είπε: «Είστε η πρέσβειρα του Πόντου!», κάτι που το θεώρησα πολύ μεγάλο.

Πολλά παιδιά έρχονται για selfies και μου δίνουν συγχαρητήρια. Γενικά, το απολαμβάνω.

Προσέχεις τον εαυτό σου; Ποια είναι η δική σου ιεροτελεστία ομορφιάς;

Δεν τον προσέχω πάρα πολύ. Βάζω μόνο μια ενυδατική κρέμα αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου από το μακιγιάζ. Δεν σου κρύβω πως υπάρχουν πολλά βράδια που γυρίζω κουρασμένη και πέφτω στο κρεβάτι ξερή, χωρίς να ξεβαφτώ.

Στο εξωτερικό πολλές ηθοποιοί ξεκινούν τα μπότοξ και τα υαλουρονικά από πολύ μικρή ηλικία.

Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν έχει όμως να κριθεί από κάποιον. Ωραίο είναι να βρει κάποιος έναν καλό γιατρό να μην παραμορφωθεί. Επειδή μιλάμε για την υποκριτική και οι εκφράσεις του προσώπου συνδέονται άρρηκτα με την υποκριτική, εγώ δεν θα ήθελα να αλλοιώσω κάτι ή εάν έκανα θα ήταν το ελάχιστο.

Λατρεύω τη Μαριόν Κοτιγιάρ που παραμένει φυσική. Την έχω δει σε όλες τις ταινίες και κάθε φορά βλέπω την ηρωίδα που υποδύεται και όχι την Κοτιγιάρ.

Πότε συνειδητοποίησες ότι είσαι όμορφη;

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θεωρώ ότι έχω μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Υπάρχουν μέρες, που δεν έχω διάθεση, και θα πω μπροστά από τον καθρέφτη «πώς είσαι έτσι;» και άλλες, πάλι, που μου αρέσω. Ως κορίτσι, ποτέ δεν είχα τις συνήθειες να καλλωπιστώ ή να φτιάξω τα μαλλιά μου. Ήμουν αγοροκόριτσο.

Πρόσφατα έγινε viral ένα βίντεο από τις διακοπές σου στο Λονδίνο με τον σύντροφό του, Ιωάννη Παπαζήση.

Δεν ξέρω εάν έγινε viral, πάντως ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε.

Έχουμε δει φωτογραφίες σας από τις θεατρικές σας πρεμιέρες αλλά με αυτό το βίντεο ήταν σαν να νιώσατε έτοιμοι να το παραδεχθείτε. 

Δεν θέλω να κρύβομαι. Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και από την άλλη δεν έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ ή να δηλώσω κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που θέλω να προστατεύσω, τόσο για μένα όσο και για τη σχέση.

Αν αρχίσω να απαντώ για την προσωπική μου ζωή, μετά θα αρχίσουν ερωτήσεις «μένετε μαζί; Αν όχι, πότε θα μείνετε μαζί;» και θα ανοίξει ένας φαύλος κύκλος.

Δεν θεωρείς πως το να μην επιβεβαιώνεις κάτι στην ουσία το τροφοδοτείς περισσότερο;

Είναι κάτι καινούργιο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται – άθελά μου- ένα μυστήριο αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω.

Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης.

Παίζεις με τον Ιωάννα Παπαζήση στη «στΟργή». Έχετε κοινές σκηνές;

Ναι αλλά οι ιστορίες δεν εμπλέκονται. Είχαμε μια μικρή σκηνή μαζί.

Επιζητάς τη συντροφικότητα; Είσαι παρορμητική στο να μπεις σε μια σχέση;

Είμαι παρορμητική στη ζωή μου, είμαι αυτός ο χαρακτήρας. Μπορεί τώρα λίγο λιγότερο, γιατί έχω ωριμάσει και το έχω μαζέψει λίγο. Μου αρέσει η συντροφικότητα και η συντροφιά ανεξαρτήτως φύλου.

Λειτουργείς στα προσωπικά σου με ένταση;

Επειδή ζω τα συναισθήματά μου στα άκρα, είτε χαρά είτε λύπη, όλα είναι στο κόκκινο. Μάλλον φταίει το ζώδιό μου, Κριός με Καρκίνο, και σε αυτό που περιγράφεις ευθύνεται ο Καρκίνος.

Συνήθως λέμε τι ζητάμε σε μια σχέση. Εσύ τι προσφέρεις;

Προσφέρω αυτό που ζω εκείνη τη στιγμή, το εξωτερικεύω και το δίνω. Δεν κρατάω κάτι για μένα. Δεν χρησιμοποιώ κάποια μέθοδο, ό,τι συναισθήματα έχω τα ζω αναλόγως.

Ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

Ναι, το ονειρεύομαι, από μικρή αγαπάω τα παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια. Ενώ είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, με τρομάζει λίγο ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά.