Αναστάσιος Κολοβός: Το spoiler που έδωσε για τον ρόλο του στο «Έλα στη θέση μου»
Ελλάδα

Αναστάσιος Κολοβός: Το spoiler που έδωσε για τον ρόλο του στο «Έλα στη θέση μου»

Αναστάσιος Κολοβός: Το spoiler που έδωσε για τον ρόλο του στο «Έλα στη θέση μου»

Όσα είπε για τη σειρά, το Big Brother και τα social media

Ο Αναστάσιος Κολοβός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για την πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Έλα στην θέση μου”, την ζωή του πριν από αυτή και το Big Brother.

«Στο “Έλα στην θέση μου” μπήκα για δέκα-δεκαπέντε επεισόδια…Τότε ήμουν στην Κύμη, στην Εύβοια και με πήρε τηλέφωνο ένας διευθυντής παραγωγής μου λέει είναι δέκα τα επεισόδια. Είπα εντάξει, τα βρήκαμε στο οικονομικό και σε αυτά και ξεκινάω δεν μου πήγαινε καν το μυαλό ότι θα είμαι εδώ 5η σεζόν».

Όσο για τον ρόλο του ως «Μάκης» έδωσε μια καλή ιδέα για το τι τον περιμένει στα νέα επεισόδια:

«Δυστυχώς θα περάσει μία φτώχεια ο Μάκαρος με τη γυναίκα του, κάποια στιγμή θα φύγουμε από την έπαυλη -αυτό ξέρω- γιατί χάνει το “μαρούλι”η Σίλβια και αναγκάζονται στην αρχή να είναι σε ένα παράσπιτο εκεί στην έπαυλη -γιατί μπαίνει δυναμικά η γυναίκα του Μαρίνου Κόνσολου- και μετά τους διώχνει και από το παράσπιτο της έπαυλης και από το μηδέν πάλι. Δεν νομίζω ότι μασάει ο Μάκης, τα έχει ζήσει αυτά».

Ο Αναστάσιος Κολοβός μίλησε για το beach bar που διατηρούσε στην Κύμη, τόπο καταγωγής της μητέρας του και δηλώνει: «Είμαι και δεν είμαι σε αυτή την δουλειά είμαι με το ένα πόδι συνήθως. Είμαι τρελός μπορεί να πάω στην Αμοργό και να γίνω ψαράς. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ματαιοδοξία ότι θα πεθάνω πάνω στο σανίδι».

Μπορεί όπως λέει να παράτησε το πανεπιστήμιο για να γίνει ηθοποιός όμως δεν νιώθει καμία εξάρτηση από το επάγγελμά του.

Αναφέρθηκε και στο Big Brother και όσα χυδαία είπε πρόσφατα πρώην παίκτη τους.

«Στην αρχή είχα πολύ θυμό για αυτό που είπε» και συμπλήρωσε: «Τώρα έφυγε αυτός από το παιχνίδι και έχουν μείνει άλλοι δέκα ταλαίπωροι».

Μπορεί να είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όμως όπως λέει «είναι λίγο άρρωστο να ανεβάζεις κάθε μέρα την φάτσα σου».