Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ειρήνη μου, αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια…»
Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ειρήνη μου, αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ειρήνη μου, αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια…»

Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της Ειρήνης Ιγγλέση και η «χάρη» που ζήτησε ο καλλιτέχνης

Εξαιρετικά συγκινητικός και ιδιαίτερος ήταν ο δημόσιος αποχαιρετισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου προς την ηθοποιό Ειρήνη Ιγγλέση, που υπήρξε οικογένειά του, αφού ήταν η πρώτη σύζυγος του αδελφού του, Θάνου.

Ο καλλιτέχνης της ζητά ως τελευταία χάρη να παίξει στον παράδεισο μια σκηνή έχοντας μαζί της τον αγαπημένο του αδελφό, τον σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, Γιώργο Μιχαηλίδη αλλά και τη δική του πρώτη σύζυγο, Μαίρη Δημητριάδη.

“Ειρηνούλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στην παράσταση του Γ. Μιχαηλιδη, Φουέντε Οβεχούνα, που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαίρη. Είχες αποχωρίσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για τον χαμό της αδελφής σου, Σεσίλ. Σε γνώρισα μετά σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου, σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας, Σεσίλ και Κωνσταντίνα, σαν μούσα των ταινιών του Π. Βούλγαρη. Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια οπότε κάνε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργο, την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την Μπαλάντα του ξεσηκωμού, σκηνή από το Φουέντε Οβεχούνα, στο θέατρο ο Παράδεισος”, έγραψε.

https://www.facebook.com/makis.kamakis.96/posts/2733785380196352