Αγγελική Δαλιάνη: Αποκάλυψε πώς περνά την καραντίνα με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά στο σπίτι
Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη: Αποκάλυψε πώς περνά την καραντίνα με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά στο σπίτι

Αγγελική Δαλιάνη: Αποκάλυψε πώς περνά την καραντίνα με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά στο σπίτι

Θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση για παρουσίαση εκπομπής;

Οι νέες συνθήκες που επικρατούν την έκλεισαν και πάλι στο σπίτι με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και τα δυο παιδιά τους. Πώς βιώνει, όμως, η Αγγελική Δαλιάνη τη δεύτερη καραντίνα; Η ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τις οικονομικές δυσκολίες λόγω lockdown και τα επόμενα σχέδιά της.

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να αντέξουμε λίγο με τα δυο “ζιζάνια” στο σπίτι. Η μεγάλη πηγαίνει στην έκτη δημοτικού και ο μικρός είναι τριών χρόνων και είχα σκοπό να ξεκινήσει παιδικό, αλλά φοβήθηκα με την κατάσταση, λόγω κορονοϊού», είπε αρχικά η Αγγελική Δαλιάνη.

Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί λόγω καραντίνας, ανέφερε: «Κάνουμε υπομονή με τον Μάνο. Είναι δύσκολη η κατάσταση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Αν το δεις εμείς “ματώνουμε” από παντού. Και στο κομμάτι της υποκριτικής και στο επιχειρηματικό κομμάτι με τα τρία μαγαζιά στην εστίαση που είναι σχεδόν κλειστά. Το ένα λειτουργεί μόνο ως take away».

Στην ερώτηση αν «η καραντίνα προκαλεί εντάσεις μέσα στο ζευγάρι», απάντησε με χιούμορ: «Εντάσεις και τσακωμοί υπήρχαν ούτως ή άλλως. Προσπαθώ να φεύγει ο Μάνος για λίγο από το σπίτι, για να παίρνω μια ανάσα».

Έπειτα, όσον αφορά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Έχουμε κοινή γραμμή, τη δική μου γραμμή. Και το σέβεται ο Μάνος. Ένας πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις».

Έπειτα, η κουβέντα πήγε στην τηλεοπτική επιτυχία της Αγγελικής Δαλιάνη στο Mega με τη σειρά «Μαρία η άσχημη» που προβάλλεται μέχρι και σήμερα, με την ηθοποιό να εξομολογείται: «Δεν βλέπουμε συχνά τα επεισόδια από τη “Μαρία την άσχημη” στην τηλεόραση. Στον μικρό έβαλα επίτηδες να το δει, αλλά δεν με κατάλαβε. Δεν με αναγνώρισε».

Ακόμη, μιλώντας για το επαγγελματικό της μέλλον και το αν τηλεοπτικά «θα έβλεπε τον εαυτό της σε ρόλο παρουσιάστριας», ανέφερε: «Παρόλο που έχω σπουδάσει και έχω ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αυτό το κομμάτι δεν είναι κάτι που ξέρω, αλλά δεν θα το έβλεπα αρνητικά».

Τέλος, για τα επόμενα σχέδιά της, αποκάλυψε: «Έχουμε ξεκινήσει με τον Μάνο μια επιχειρηματική δραστηριότητα με μια εταιρεία που θα αφορά τη μόδα αντρική και γυναικεία  και τα αξεσουάρ».