Αγγελική Δαλιάνη: Πώς περιγράφει την καθημερινότητα με τα παιδιά της;
Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη: Πώς περιγράφει την καθημερινότητα με τα παιδιά της;

Αγγελική Δαλιάνη: Πώς περιγράφει την καθημερινότητα με τα παιδιά της;

Η δύσκολη περίοδος που πέρασε με τον πρόωρο τοκετό του γιου της

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την καθημερινότητά της με τα παιδιά και το σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη.

Αποκάλυψε πως η ζωή με δυο παιδιά δεν είναι και η πιο εύκολη, καθώς προσπαθεί ακόμα να βρει τις ισορροπίες της ανάμεσα στην 11χρονη κόρη της και τον 2.5 ετών γιο της.

“Ακόμα δεν έχω συνηθίσει την κατάσταση με τα δυο παιδιά”, είπε.

Η 11χρονη Λυδία, φαίνεται πως από πολύ νωρίς μαγεύτηκε από τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

https://streamable.com/996gj

Η ηθοποιός περιέγραψε στη συνέχεια τις ώρες αγωνίας που πέρασε μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη, όταν ο γιος τους γεννήθηκε πρόωρα τον έβδομο μήνα.

“Μόνο που έχεις ένα παιδί στη θερμοκοιτίδα, έχεις ένα σφίξιμο και ένα άγχος”.

Ακόμη, εμφάνισε δυσκολία και στο θηλασμό, πράγμα που τη στενοχώρησε, γιατί είναι υπέρμαχος της συγκεκριμένης διαδικασίας και των πολλαπλών ωφελειών που “χαρίζει” στο παιδί.

“Είμαι υπέρ του θηλασμού, θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στο παιδί σου και είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να θηλάσω και το δεύτερο παιδί”.

“Είχα ελάχιστο γάλα και ταλαιπώρησα πάρα πολύ τον εαυτό μου επί δυο μήνες. Όσο πιο πολύ δυσκολευόμουν τόσο πιο πολύ αγχωνόμουν”.

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει αναλάβει το παιχνίδι με τα παιδιά, αφού το φορτωμένο του πρόγραμμα δεν του επιτρέπει να συμμετέχει σε περισσότερες δραστηριότητες.

“Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με διαβάσματα. Παίζει όμως πάρα πολύ με τα παιδιά”, εξήγησε η ηθοποιός.

https://streamable.com/psek1