Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Ελλάδα

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο τα μίντια χάρη στη συμμετοχή της στο Survivor.

Πολλοί οι υποστηρικτές της αλλά δεν λείπουν και τα αρνητικά σχόλια από haters που θίγουν κυρίως την επαγγελματική της ιδιότητα ως Youtuber.

Δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά κι έτσι έχει μάθει από παλιά να αφήνει έξω από τη ζωή της τους κακοπροαίρετους. Άλλωστε, αυτή η περίοδος τη βρίσκει σε μία πολύ καλή φάση στην προσωπική της ζωή και τίποτα δεν μπορεί να την επηρεάσει.

Η Άννα Μαρία γύρισε σελίδα στα αισθηματικά της και είναι πλέον πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του άλλου της μισού.

Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της με τον Άρη Μακρή τον περασμένο χρόνο, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας. Τους είχαμε δει μάλιστα να ταξιδεύουν μαζί στο Μεντεγίν της Κολομβίας μέσα από την εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη. Η «αυλαία» για εκείνους έπεσε την περίοδο που ο Άρης Μακρής βρισκόταν στο J2US αλλά οι δυο τους ποτέ δεν μίλησαν δημόσια για το τι συνέβη μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί, η Άννα Μαρία προχώρησε στη ζωή της, αλλά όχι με έναν νέο έρωτα, όπως είχε γραφτεί, αλλά με τον παιδικό της έρωτα, με τον οποίο πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.
Εκείνος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι ένας άνθρωπος που ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο της showbiz.

Η σχέση της Youtuber με τον 32χρονο σήμερα Αρκάδιο Σβολάκη ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν. Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της. Ο Αρκάδιος Σβολάκης (οι φίλοι του τον φωνάζουν Άκη) βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια. Ήταν το 2014, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.