Αντελίνα Βαρθακούρη: “Όταν άκουγα αρνητικά σχόλια στενοχωριόμουν, αλλά έβαζα Μενεγάκη και ξεστενοχωριόμουν”
Ελλάδα

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Όταν άκουγα αρνητικά σχόλια στενοχωριόμουν, αλλά έβαζα Μενεγάκη και ξεστενοχωριόμουν”

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Όταν άκουγα αρνητικά σχόλια στενοχωριόμουν, αλλά έβαζα Μενεγάκη και ξεστενοχωριόμουν”

Τι είδος εκπομπής θα παρουσίαζε;

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη σε μια άκρως κοριτσίστικη ατμόσφαιρα, έτοιμη να μιλήσει για όλα με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια.

Η λατρεμένη Globetrotter μίλησε για την ανατρεπτική γνωριμία της με τον Χάρη Βαρθακούρη και το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η σχέση τους, αφού έμεινε έγκυος τον πρώτο μήνα γνωριμίας τους! Μάλιστα, όπως είπε, όταν το έμαθαν οι δικοί της σοκαρίστηκαν και της έκαναν “κήρυγμα” για τις μεθόδους αντισύλληψης.

https://streamable.com/wnf57

Αν και θεωρούν τη σχέση τους και οι δυο καρμική, αυτό δεν απέτρεψε τη δαιμόνια Αντελίνα να ψάξει το κινητό και το Facebook του Χάρη και μάλιστα να παραδεχτεί πως ακόμα και τώρα κατά καιρούς πραγματοποιεί “αιφνιδιαστικές εφόδους”, αφού δηλώνει μεγάλη ζηλιάρα.

Στους Globetrotters ήταν ο εαυτός της αυτός καθ΄αυτός, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που “άναψαν τα αίματα” και ζήτησε ο Χάρης να αλλάξει δωμάτιο, όμως φυσικά “λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο”, αφού έπαιρνε, όπως είπε την παραγωγή και τους ζητούσε να μην του κάνουν τη χάρη, αν θέλουν να εξακολουθήσει να είναι “καλό κορίτσι”.

Η συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι θεωρεί πως έκανε καλό και στην ίδια αλλά και στον σύζυγό της, τον οποίο πολλές φορές θεωρούσε ο κόσμος “βολεμένο”, ή σνομπ.

Στην ερώτηση της Ελένης, για το εάν στενοχωρήθηκε με τα αρνητικά σχόλια, η απάντησή της ήταν σπαρταριστή:

“Στενοχωριόμουν, αλλά έβαζα Μενεγάκη και ξεστενοχωριόμουν”.

Ο κόσμος της έδειξε αμέριστη αγάπη και στήριξη, πράγμα που την βοήθησε πολύ, όταν τα σχόλια από τα τηλεοπτικά πάνελ δεν ήταν πάντα τα καλύτερα και την επηρέαζαν, ειδικά της φορές που αναφέρονταν στα παιδιά της.

https://streamable.com/ebk50

Μετά την αποτυχία της στις δημοτικές εκλογές της Κηφισιάς, η πρόταση για τους Globetrotters ήρθε σαν “από μηχανής θεός” και θέλησε αμέσως να αρπάξει την ευκαιρία… Ωστόσο, χρειάστηκαν οι επιδέξιοι χειρισμοί της για να πείσουν τον Χάρη Βαρθακούρη.

Τέλος, για ακόμη μια φορά παραδέχτηκε πως θα ήθελε πολύ να κάνει κάποιο επόμενο τηλεοπτικό βήμα -όχι ωστόσο κάποιο παιχνίδι ή ένα έτοιμο concept- αλλά κάποιο μέσω του οποίου θα μπορεί να προσφέρει στους τηλεθεατές χαρά και διασκέδαση, ωστόσο χωρίς τον Χάρη δίπλα της.

“Δε θέλω να δουλέψω μαζί με τον Χάρη τώρα, γιατί θεωρώ ότι κάτι που κάνει επιτυχία πρέπει να το αφήνεις στο peak του. Θα ήθελα να ενωθούν οι δρόμοι μας λίγο παρακάτω”.

https://streamable.com/wp1e6

https://streamable.com/j1ik5