Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της – «Θα ξαλαφρώσω λίγο»
Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της – «Θα ξαλαφρώσω λίγο»

Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της – «Θα ξαλαφρώσω λίγο»

Τι είπε στην εκπομπή «Ελένη»;

Την απόφαση της να καταψύξει τα ωάρια της αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό μου. Με την ιδέα είχα αρχίσει να φλερτάρω πριν από το Survivor και μου το είχε αναφέρει η μητέρα μου. Εκείνον τον καιρό το είχε κάνει και μία φίλη μου. Πέρασα από κάστινγκ τους γιατρούς για να βρω τον κατάλληλο. Θέλω ο γιατρός να έχει ενσυναίσθηση» είπε.

«Δεν είμαι από τα κορίτσια που έχω στο μυαλό μου τον γάμο, τα παιδιά ακόμη τουλάχιστον. Σίγουρα υπάρχουν τα τραπέζια που θα ακούσεις και θα σου πούνε. Είμαι ένας άνθρωπος που ξέρω πάρα πολύ καλά τι νιώθω και τι θέλω και δεν το αφήνω να με αγγίξει. Είναι μια πάρα πολύ προσωπική υπόθεση αν κάποια θέλει να γίνει μανούλα και πότε. Ή μπορεί να μην θέλει καθόλου. Ισχύει ότι εγώ δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο (σ.σ. σύντροφο). Από κει και πέρα αφήνω ένα περιθώριο ότι μπορεί να μην μου συμβεί, μπορεί να μην το θελήσω.

Την κατάψυξη ωαρίων την κάνω γιατί εκεί στα 40 μου ή μετά τα 40 μου μπορεί να μου γεννηθεί αυτή η επιθυμία» είπε.

Όπως είπε θέλει να «βροντοφωνάξει» το θέμα της κρυοσυντήρησης διότι  «σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια». «Αισθάνομαι ότι όταν τελειώσει η διαδικασία -γιατί ακόμα το κάνω- θα ξαλαφρώσω λίγο, θα μου φύγει ένα βάρος»

Τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους το γεγονός ότι οι ωοθήκες “γερνάνε” εάν θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Στην αρχή την έβλεπα πάρα πολύ επιφυλακτικά την κατάψυξη ωαρίων. Αν είχα την πληροφόρηση που έχω τώρα πολύ πιο νωρίς θα έκανα τη διαδικασία νωρίτερα».